Udarna vijest: Sud Severini vratio sina

8
Radiosarajevo.ba
Udarna vijest: Sud Severini vratio sina
Foto: Twitter / Severina

Spore se zbog skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom (12), a skrbništvo se u potpunosti vratio ocu. Sada ponovno dolazi do (ne)očekivanog obrata.

Naime, splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. februara ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno", piše Slobodna Dalmacija. 

To sada znači da će pjevačica provoditi dvije sedmice sa svojim sinom, a opet dvije sedmice odlazi kod oca, doznaje 24sata. Nije poznato znači li to da će Popović živjeti u Zagrebu ili Severina u Beogradu. 

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Očito je Severini sretan dan jer njezin sin slavi 12. rođendan, a sud joj je vratio skrbništvo. Pjevačica je ranije na Instagramu objavila čestitku za svog jedinca i raznježila sve pratitelje

"Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg. Moj Tomica Petrović je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Petra Graše. Zaspala sam oko 20 sati i rekla 'Nemojte me buditi'. U 21 sat i pet minuta probudio me doktor i rekao: 'Severina, vrime je, idemo u rađaonu'. U bunilu sam uzela mobitel da javim mami", započela je.  

Oglasio se Milan Popović nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom

Oglasio se Milan Popović nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom

Dodala je kako ju je na mobitelu dočekala poruka od Tomice: "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno". "U 23 sata i pet minuta se rodio najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsretnija žena na svijetu. Sretan rođendan, sine i tebi, hani", zaključila je Severina. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije