Oglasio se Milan Popović nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom

5
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Milan Popović nakon što je Severini oduzeto starateljstvo nad sinom
Foto: Screenshot/Instagram / Milan Popović

Nakon što se doznalo kako je pjevačica Severina Vučković ponovno ostala bez skrbništva nad sinom Aleksandrom (12), otac Milan Popović se nije oglašavao do sada.

Odbijao je komentarisati bilo šta vezano za njegovu borbu za skrbništvom, a nije htio komentarisati ni Severinine izjave.

U javnom prostoru mnogi su stali na stranu pjevačice, a često su se mogle vidjeti i čuti poruke poput: "Vratite dite materi" ili "Samo je jedna majka". To su riječi koje je Milan Popović ipak odlučio komentarisati i tako prekinuti šutnju, piše Direktno.hr.

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

"Jedna je majka, a očeva ima više komada?", zapitao se Milan Popović na svom Instagram profilu. Njegova objava izazvala je mnoštvo reakcija, a uspio je pokrenuti svađu kada se javila gospođa koja tvrdi da je bolje upućena u porodično stanje Severine i Popovića.

"Da, majka je jedna Popoviću, a i otac, ali ti nisi otac jer da jesi ne bi uništavao majku svoga djeteta. Jedan dan će ti dijete sve ovo čitati i neće te htjeti vidjeti", poručila je Popoviću jedna pratiteljica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije