Severina dobila poklon za Dan zaljubljenih pa se pohvalila na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
Severina dobila poklon za Dan zaljubljenih pa se pohvalila na društvenim mrežama
Foto: Screenshot/Facebook / Severina

Dan je zaljubljenih, a imali li veće ljubavi od one između majke i sina?

Da je riječ o posebnoj vrsti ljubavi zna i pjevačica Severina, koja je na Instagramu pokazala šta joj je njen Aleksandar poklonio za Valentinovo.

"Hvala sine", napisala je pjevačica na fotografiji prekrasnog buketa crvenih ruža.

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Inače, pjevačici posljednjih sedmica nije lako. Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu te sina Aleksandra, kojeg je pjevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovno povjerio ocu.

Nema ko nije komentarisao ovu situaciju, od njenih kolega do predsjednika države. Za svoje se dijete nastavlja boriti, a na jednom koncertu je otkrila da četiri dana nije ustala iz kreveta.

Podsjetimo, Severina je u utorak, 13. februara, nastupala na Samoborskom fašniku i privukla brojne obožavatelje. Pjevala je oko dva sata svoje najveće hitove, a u jednom trenutku izvela je sina na pozornicu, piše Story.

Bilo je to tokom pjesme Rođeno moje, koju Severina neko vrijeme nije pjevala na koncertima jer je podsjeća na period kad je ostala bez sina.

Severina se pohvalila: Ima i razloga

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije