Severina s majkom na dodjeli nagrade, objavila emotivan video: "Najljepše je među svojima"

0
Radiosarajevo.ba
Severina s majkom na dodjeli nagrade, objavila emotivan video: "Najljepše je među svojima"
Foto: Screenshot/Facebook / Severina i mama na dodjeli nagrade

Pjevačica Severina Vučković ovog petka zablistala je na dodjeli nagrada 'Zlatni Studio', gdje je osvojila Zlatni Studio za pjevačicu godine. Na dodjeli se pojavila u pratnji majke Ane, a pjevačicin emotivan govor publiku nije mogao ostaviti ravnodušnom.

"Dobra večer svima, nisam mislila doći večeras jer me zadnjih dana ljudi gledaju kao da sam umrla pa uskrsla. Onda mi je Tomica rekao pa bit će neki fini ljudi, to je tvoj svijet. Hvala vam na podršci, pozornica je moj svijet, a nije to sudnica.

Zahvaljujem svojoj porodici, pozdravljam svog sina koji me gleda na televiziji, moju sestričinu Miu, moje prijatelje koji su bili uz mene cijelo vrijeme i jednu osobu koja je bila uz mene cijelo vrijeme. Ona je prošla jako težak život, zeznula me u startu, učila me da poštenje i pravdu moram ganjati u životu i da je to najvažnije. Zapravo me zeznula od malih nogu jer me rodila, a to je moja mama. Baš ti hvala...

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Žetva očarala Sarajevo: Na sceni NPS izveden balet kojim je sve počelo prije 74 godine

Ovu nagradu posvećujem mojoj mami i svim ženama koje se bore od 2019. do dan danas, koje mi pišu i šalju jako tužne priče. Posvetit ću svoj život tome da ih neću ostaviti. Uvijek mi napišu nisi sama, a ja njima poručujem da nisu same, ova je nagrada za njih.

Ići ćemo u štrajk, računajte na nas", rekla je.

Zatim je objavila video na društvenim mrežama i kazala je slijedeće:

"Posljednjih deset godina sam malo išla s pozornice do sudnice, s pozornice skoro do ludnice... Ali evo, preživjelo se ipak je najljepše ovdje među svojima, pogotovo među muzičarima, među ljudima koji rade dobre stvari za 'Lijepu našu'."

"Mama počasne riječi?", upitao je novinar.

"Sretna sam, sretna sam. Sretna sam što imam unuka, što baku voli, što baka voli njega i sretna sam što sam je rodila".

Mama ŠČ #zlatnistudio #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Posted by Severina on Saturday, February 10, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije