Severina stigla na sud u Zagrebu: Poznato koliku kaznu traži Tužiteljstvo

0
Radiosarajevo.ba
Severina stigla na sud u Zagrebu: Poznato koliku kaznu traži Tužiteljstvo
Foto: Jutarnji list / Severina stigla pred Sud u Zagrebu

Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu o skrbništvu nad sinom Severine Vučković i vratio ga ocu Milanu Popoviću, pjevačica se u ponedjeljak, 5. februara, pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Međutim, razlog njezinog dolaska bio je vlastito suđenje, gdje joj se sudi iza zatvorenih vrata zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.

Tužiteljstvo je pokrenulo postupak nakon otkrića da je Severina objema žrtvama poslala preko 150 poruka neprimjerenog sadržaja. Optužena je za dva kaznena djela nametljivog ponašanja, a tužiteljstvo traži uvjetnu kaznu od 10 mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje.

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Poruke su, prema optužnici, bile uvredljive i zastrašujuće, s ciljem uznemiravanja. Kroz poruke, Severina je izražavala nezadovoljstvo postupcima ravnateljice škole i bivše ravnateljice Poliklinike u vezi s odlukom o skrbništvu nad djetetom.

Na suđenju sučeljavaju se tvrdnje tužiteljstva, koje smatra da Severinine poruke predstavljaju ozbiljan prekršaj, i obrane, koja ističe da su poruke poslane u revoltu zbog postupanja prema njezinom djetetu.

Prva rasprava održana je iza zatvorenih vrata, a Severina je javno odbacila krivnju i izrazila nezadovoljstvo što je ona optužena, dok ravnateljice nisu pod istragom zbog njihovih postupaka, puše Jutarnji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije