Udarna vijest: Sud Severini vratio sina

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hamo

Ovo udarna vijest u Sarajevu???

Tuner

Udarna vijest? Dnovinaru nisi dobar

Miki

Ako nam je ovo udarna vijest, dotakli smo dno.

Nismo

Ako nam je ovo udarna vijest, dotakli smo dno. ka Miki Se nikada ni podigli sa dna

tuner

Ako nam je ovo udarna vijest, dotakli smo dno. ka Miki samo ovom tzv portalu

i neka je

I treba da bude udarna vijes, jer ovo jeste pobjeda žene, samohrane majke nad korumpiranim sistemom i patološkim biloškim ocem koji je taj sistem iskorištavao, kao što koristi i dijete isključivo za bustanje svog ega.

Ta zena

I treba da bude udarna vijes, jer ovo jeste pobjeda žene, samohrane majke nad korumpiranim sistemom i patološkim biloškim ocem koji je taj sistem iskorištavao, kao što koristi i dijete isključivo za bustanje svog ega. ka i neka je Je sebi birala tog muskarca dobrovoljno.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije