Tom Cruise uhvaćen u društvu 25 godina mlađe ruske bogatašice, bili su jako prisni

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise uhvaćen u društvu 25 godina mlađe ruske bogatašice, bili su jako prisni
Foto: EPA - EFE / Tom Cruise

Tom Cruise (61) je nedavno primijećen u društvu ruske bogatašice Elsine Khayrove (36) na jednoj prestižnoj zabavi u Londonu.

Prema riječima izvora, glumac i bogatašica bili su jako prisni tokom cijelog događaja, preciznije rečeno, nisu se razdvajali te večeri.

"Bili su nerazdvojni, očigledno su par. Činilo se da je opsjednut njome", rekao je neimenovani izvor za Daily Mail, koji je, također, bio jedan od zvanica.

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

Hapšenje na više lokacija u Srbiji: Više osoba privedeno zbog prevara

"Cruz je bio vrlo prijateljski raspoložen prema svima; stalno su tražili da se fotografišu s njim, ali je ljubazno odbijao. Na kraju je DJ na ruskom morao da kaže da gospodin Tom Cruise ne želi nikakve fotofrafije. Proveo je veći dio noći plešući s Elsinom, ali se u jednom trenutku samo ubacio usred grupe drugih žena", dodao je izvor.

Elsina Khayrova je britanska državljanka, koja je ranije bila udata za ruskog tajkuna Dmitryja Tsvetkova. U braku s njim stekla je vilu vrijednu 22 miliona funti (50,08 miliona KM) u Surreyju i kuću u Londonu od 18 miliona funti (40,97 miliona KM).

Supružnici su posjedovali i imanje u Dubaiju i na Kipru, te skupocjene automobile, nakit i kolekciju preskupih umjetničkih djela.

Međutim, njih dvoje su se razveli, a razloge kraha njihove jubavi pratile su kontroverze. Elsina je optužena da je sakrila značajnu imovinu od svog bivšeg muža, uključujući kolekciju firmiranih torbi koje su vrijedne milione funti. Ona se branila time što je njen otuđeni suprug "jedan od najtraženijih na listi Kremlja".

Cruise, s druge strane, već 15 godina nije bio u vezi, nakon što se razveo od glumice Katie Holmes. Iako se jedno vreme špekulisalo da je hollywoodski zavodnik opčinjen kolumbijskom pjevačicom Shakirom, njih dvoje nikada javno nisu komentarisali ove navode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije