Tom Cruise pokazao koliko je očaran Shakirom: Da li je na pomolu novi ljubavni par?

3
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise pokazao koliko je očaran Shakirom: Da li je na pomolu novi ljubavni par?
Foto: Instagram / Tom Cruise i Shakira

Mnogo poznatih ličnosti pojavilo se juče na takmičenju Formule 1 Miami Grand Prix. Među zvanicama su bili i čuvena pjevačica Shakira i holivudska zvijezda Tom Cruise.

Ubrzo nakon što su objavljene slike i snimci i sa događaja, počelo je da se komentariše na društvenim mrežama kako je možda na pomolu novi ljubavni par.

Komenatriše se i neobičan stajling poznate pjevačice Shakire, koja se nedavno preselila iz Barcelone u Miami sa sinovima Milanom i Sašom, nakon što je sa bivšim partnerom Gerardom Piqueom sklopila dogovor o starateljstvu nad djecom.

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Stiže osjetno zatopljenje i lokalno ljetne temperature

Meteorolozi najavili veliku promjenu vremena: Stiže osjetno zatopljenje i lokalno ljetne temperature

Pique je, kako pišu španski mediji, želio da djeca ostanu u Španiji, ali je Shakira odlučila da se odseli preko okeana. Bivši fudbaler po dogovoru o starateljstvu ima pravo da viđa sinove kada god to poželi.

Raskid Shakire i Piquea, koji je sada u vezi sa Clarom Chijom Marti, bio je veoma buran i praćen pričama da joj je on bio nevjeran.

Na događaju u Miamiju bile su i čuvene teniserke Serena i Venus Williams, glumac Vin Disel i jedan od najboljih tenisera ikada Roger Federer sa suprugom Mirkom Federer.

Jedan od fanova je snimio pjevačicu i glumca kako se na balkonu gdje su pratili trku igraju sa Shakirinim sinom, ta snimka je pokrenula lavinu komentara kako su poznate ličnosti već u vezi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije