Nastavak sukoba: Piqueova majka se navodno potukla sa Shakirom

1
Radiosarajevo.ba
Nastavak sukoba: Piqueova majka se navodno potukla sa Shakirom
Foto: Printscreen / You Tube / Shakira, Montserrat i Gerard

Kolumbijska pjevačica Shakira (46) nedavno je saznala za prevaru svog dugogodišnjeg partnera Gerarda Piquea (36) s Clarom Chijom Marti (23). Sada je otkrila i za izdaju svekrve, koja joj je nakon prekida pomagala i tješila je.

Kako piše The Sun, fudbalerova majka Montserrat Bernabeu je sve vrijeme znala za njegovu prevaru s mladom studenticom i skrivala aferu. Španski mediji pišu da je to najveći razlog zašto Shakira nema dobar odnos s njom.

"Sve to je zato što, kada je Piqueova i Clarina veza počela, skrivali su se u kući Piqueovih roditelja u Cabrilsu u Španiji - tvrdi novinarka Laura Fa.

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Prema pisanju španjolskih medija, izvor blizak nogometašu i njegovoj porodici svjedočio je fizičkom sukobu pjevačice i Montserrat. Izvori tvrde kako su njih dvije imale dvije ozbiljnije svađe.

"Bernabeu je udarila Shakiru u lice ispred Gerarda i njihove djece - rekli su. Međutim, ni Pique ni Shakira nisu potvrdili ove navode izvora, prenosi portal 24 sata hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije