Šta je Shakira radila na svom tijelu: Pjevačica iznenadila priznanjem o plastičnim operacijama

1
Radiosarajevo.ba
Šta je Shakira radila na svom tijelu: Pjevačica iznenadila priznanjem o plastičnim operacijama
Foto: Instagram / Shakira

Shakira (46) jedna je od najvećih svjetskih zvijezda na muzičkoj sceni, a u posljednje vrijeme više se priča o njezinom privatnom nego poslovnom životu.

I dalje se puno priča o njezinom odnosu s bivšim partnerom Gerardom Piqueom (36) koji ju je varao s 23-godišnjom studenticom Clarom Chijom Marti.

Par ima sinove Milana (10) i Sashu (8) o čijem su se starateljstvu navodno dogovorili, a Shakira je nedavno objavila novu pjesmu u kojoj je navodno prozvala Piquea.

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Napravila je duet s kolumbijskom zvijezdom Karol G (27), a pjesma nosi naziv 'TQG' što je skraćenica za 'Te Quedó Grande' što se prevodi kao 'Postao si velik'.

'Onaj ko vam je rekao da je praznina ispunjena drugom osobom, laže vam
To je kao da šminkom pokrivate ranu, ne vidite je, ali je osjećate
Otišao si rekavši da si me prebolio i da imaš novu djevojku
Ono što više ne znaš je da još uvijek gledaš sve moje priče

Dušo, što ima? Mislila sam da si zaljubljen
Zašto me tražiš? Ako znaš da ne ponavljam greške
Reci svom novom djetetu da se ne natječem za muškarce
Da te prestane vući, da sam te barem imala lijepog.'

Ipak, nakon niza osvetničkih poteza pjevačica se vratila donekle normalnom životu, ali je baš kao i njezin bivši partner Pique uvijek u centru pažnje kad se pojavi u javnosti, piše Story.hr.

Ovih dana strani mediji dosta pišu i o tome da li se Shakira podvrgnula nekoj estetskoj operaciji i što je sređivala na sebi.

Prema Vanitatisu, Kolumbijka je radila neke manje zahvate na svom tijelu, a jedan od njih su usne.

Tvrde da je pjevačica povećala usne što je najmoderniji estetski zahvat koji su radile brojne holivudske zvijezde. Za Shakiru pišu da se 'dala u ruke' jednog od najprestižnijih estetskih centara na svijetu.

Pique uhvaćen s novom djevojkom: Romantična šetnja zaljubljenog para

Pique uhvaćen s novom djevojkom: Romantična šetnja zaljubljenog para

Mediji su istaknuli da kada je bila u Barceloni, pjevačica je dala estetskom hirurgu jasne smjernice šta je to što želi i na koji način to hoće postići. Hirurg je objasnio da Shakira odlično poznaje svoje tijelo.

"Kada je ispod igle, ona pokazuje na tačno mjesto, dajući mi tačne mjere koliko čega i gdje želi da joj dodam. Bilo da je u pitanju hijaluronska kiselina ili fileri, ona jasno zna što joj gdje nedostaje. Ona sama dodiruje obrve, usne, nazolabijalni nabor, bradu, uglove usana...", rekao je za Vanitatis.

Međutim, Shakira poriče da je bila podvrgnuta rinoplastici.

Ona tvrdi da je imala samo sitne korekcije na licu, koje joj čine lice za nijansu zategnutijim nego što bi bilo kada ne bi išla na 'bockanje' kod estetičara ili plastičnog hirurga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije