Tom Cruise počeo da zavodi Shakiru: 'Ona misli da je jako zgodan i talentovan'

0
Radiosarajevo.ba
Tom Cruise počeo da zavodi Shakiru: 'Ona misli da je jako zgodan i talentovan'
Foto: Kolaž / Tom Cruise i Shakira

Da, da, Tomu Cruiseu jako se sviđa Shakira. To je za Page Six potvrdio izvor blizak glumcu. Shakira (46) i Cruise (60) izazvali su golemu pozornost svojim cjelodnevnim druženjem u Miamiju, na utrci Formule 1 prošlog vikenda.

Preciznije, izvor je rekao kako je on "romantično zainteresiran" za Shakiru, nakon što su zvijezde viđene zajedno prošlog vikenda, na utrci za Veliku nagradu Miamija te da među njima definitivno postoji hemija. Par se nije razdvajao dok su obilazili bolide prije početka utrka, a kasnije su razgovor nastavili u VIP loži.

Kolumbijka koja trenutno živi na Floridi, rastala se prošlog ljeta od bivše nogometne zvijezde Gerarda Piquéa (36) s kojim ima sinove Sashu i Milana. Glavni razlog bila je njegova nevjera i veza s Clarom Chiom Marti (24). Razlaz je bio jako ružan i nisu se suzdržavali dok su svašta govorili jedno o drugom u medijima.

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

Nestao pripadnik Oružanih snaga BiH nakon što je priveden: Porodica moli za bilo kakvu informaciju

U priču su bile upletene i njihove porodice, roditelji, bilo je fizičkih obračuna, muzičke osvete, vještičarenja i klasičnog vrijeđanja i prepucavanja preko medija i društvenih mreža...

Na kraju se Shakira s djecom, za koju joj je Pique prepustio potpuno skrbništvo, iz Španije preselila u SAD, na Floridu, gdje ima vilu.

Tom Cruise pokazao koliko je očaran Shakirom: Da li je na pomolu novi ljubavni par?

Tom Cruise pokazao koliko je očaran Shakirom: Da li je na pomolu novi ljubavni par?

Pjevačica se i bacila se na posao, snimanje novih hitova i koncerte. U Španiji mora još razriješiti problem s navodnim dugom od 14,5 miliona eura (28,4 milion KM), za koji je terete tamošnje porezne vlasti.

"Definitivno joj treba neko ko će joj pomoći ublažiti neugodne udarce, a to bi mogao biti Tom", kazao je izvor za Page Six koji tvrdi i da Shakira misli kako je jedan od najmoćnijih ljudi u Hollywoodu "zgodan i jako talentovan".

"Osim toga, ona je niža od njega", dodao je šaleći se na račun glumca koji je (službeno) visok 170 centimetara, dok Shakira doseže do 157.

Page Six tvrdi kako joj je glumac poslao cvijeće nakon vikenda uz Formulu 1. Shakira je, večer prije ugodnog druženja sa zvijezdom Top Guna, dobila Billboardovu nagradu za "Latinoamerikanku godine", koju su ove godine pokrenuli.

Cruise je, pak, tokom vikenda dobio MTV-jevu nagradu za ulogu Mavericka u filmu Top Gun 2, kao najbolji glumac.

Vijest o potencijalnoj romansi, uzbudilo je društvene mreže. Mnogi im u komentarima žele sreću, a ima i onih koji se šale na njihov račun te spominju vještice i scijentologiju.

Naime, tokom najžešćeg rata s Piqueom, Shakira je na balkon svojeg stana u Barceloni postavila lutku vještice i usmjerila je prema kući bivše svekrve. Vješticu postavljenu na štap od metle prva je primijetila Montserrat Bernabeu, Piqueova majka.

Španski mediji prenijeli su kako je svekrva tražila Shakirino osoblje da okrene vješticu na drugu stranu kako ne bi gledala u njihovu kuću. Tvrdili su da je priča potrajala sedmicama, te daje svekrva bila zabrinuta da je u pitanju moćan vještičji ritual.

Cruise je, pak, najslavniji član kontroverzne Scijentološke crkve koja ima neke mnogima bizarne obrede i prakse, zbog čega je, smatraju mnogi, oduvijek imao problema u brakovima i vezama, piše Slobodna Dalmacija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije