Drama kraljice sapunica: Izgubila je bebu, ali ono što joj je uradio dečko više boli

0
Radiosarajevo.ba
Drama kraljice sapunica: Izgubila je bebu, ali ono što joj je uradio dečko više boli
Foto: Instagram / Sara Maldonado

Meksička glumica Sara Maldonado jedna je od najpopularnijih glumica u svijetu telenovela, a čak i ako vam njeno ime nije poznato, lik zasigurno jeste.

Domaća publika ju je gledala u nizu latino sapunica, a najviše se istakla u seriji Oluja iz 2007. godine.

Ova ljepotica, iako i dalje vrlo aktivna u svijetu glume, u posljednje vrijeme pažnju ipak privlači burnom i tužnom ljubavnom pričom.

Naime, Sara je nedavno izgubila bebu koju je čekala sa dečkom Juanom Sebastiánom Ávila, no nakon toga uslijedili su još bolniji udarci. Ona je o svemu progovorila javno na Instagramu, a čak je zatražila i pomoć svojih pratilaca kojih ima blizu pola miliona.

"Pomozite mi. Moj bivši dečko me je izigrao tako što je izašao i uživao u žurkama, dok sam ja bila u izolaciji zbog koronavirusa. Uz to me je i prevario! Sve je to uradio samo tri nedjelje nakon što smo izgubili bebu koju smo s radošću iščekivali. On želi da sakrije identitet svoje ljubavnice, pa ako neko zna o kome je riječ, neka mi kaže'', iskreno je napisala glumica na Instagramu.

Veliki broj pratilaca pružio joj utjehu i podršku, a ona im se kasnije i izvinila, te je istakla da je sve napisala "u trenucima bijesa i tuge".

Ipak, akcentovala je da je sve rečeno istina i da prolazi kroz veoma težak period.

"Umjesto da mi bude podrška jer smo izgubili dijete, varao me je okolo", prokomentarisala je. 

"Nadam se da nikada niste doživjeli da vas neko na ovakav način izigra i povrijedi. Radovala sam se djetetu i životu sa čovjekom kog volim, a onda sam u roku od tri nedjelje izgubila i jedno i drugo. Ipak, hrabra sam i moram da prebrodim ovo", poručila je na kraju.

Inače, atraktivna 40-godišnjakinja iza sebe ima brak sa filmskim producentom Bilijem Rovsarem i nema djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije