Kako danas izgledaju najveći zavodnici meksičkih telenovela

Radiosarajevo.ba
Kako danas izgledaju najveći zavodnici meksičkih telenovela
Foto: Facebook / Esmeralda
Prije nego što su se pojavile turske i indijske sapunice, televizijskim programom su suvereno vladale meksičke telenovele.

Radnja većine telenovela koje smo gledali na ovim prostorima vrtila se oko toga da bogati nasljednik upozna siromašnu ljepoticu, a protiv njihove ljubavi se uroti sve što možete zamisliti.

Te scenarije gledali smo svakodnevno u vrijeme ručka.

U tim serijama našao se i veliki broj zavodnika po kojima su mnoge djevojke i djevojčice tog doba zamišljale svog idealnog tipa. 

Evo kako danas izgledaju neki od njih:

Fernando Colunga- Esmeralda/Dvojnica

Prvo nas je osvojio kao dobrodušni mladi liječnik Jose Armando koji se zaljubio u slijepu siroticu Esmeraldu, a zatim smo ga imali priliku gledati kao šarmantnog Carlosa Daniela rastrganog između dvije blizanke u seriji Dvojnica.

Fernando i dalje neumorno snima sapunice, a pojavio se i u nekoliko filmova. Trenutno je u vezi s kolegicom Blancom Soto.

Eduardo Santamarina- Marisol/Rubi

Ako ga se ne sjećate kao zgodnog (i bogatog) slikara kojeg je osvojila Marisol, možda vam je u pamćenju ostao kao Ricardo koji je nesretno zaljubljen u zlobnu ljepoticu Rubi u istoimenoj seriji.

Eduardo se pojavio u brojnim sapunicama i nekoliko filmova. Do 2004. bio je u braku s glumicom Itati Cantoral s kojim ima dva sina Josea Eduarda i Roberta Miguela, a trenutno je oženjen za glumicu Mayrín Villanuevu s kojim ima kći Juliju.

Sebastian Ruli- Rubi

Opaka Rubi oko malog prsta je vrtjela čak dvojicu ljubavnika, Alejandra (kojeg je glumio Eduardo Santamarina) i plavokosog Hectora koga je utjelovio Sebastian Ruli.

Kao i njegovi kolege, Sebastian se drži sapunica koje snima do danas. Od 2008. do 2011. bio je u braku s glumicom i manekenkom Céciliom Galliano, a trenutno je u vezi s kolegicom Angelique Boyer.

Saul Lisazo- Zlatni kavez/ Acapulco dušom i tijelom

Prvo smo ga gledali kao uspješnog biznismena Davida Montalva koji se zaljubi u lijepu Lorenu u seriji Acapulco dušom i tijelom, a zatim u Zlatnom kavezu gdje ljubuje s bogatom nasljednicom Orianom.

 

Objavu dijeli Saul Lisazo (@salisazo)

Saul je deset godina bio nogometaš, a kad ga je ozljeda natjerala da prekine sportsku karijeru postao je model. Time se bavio sve do 1990. kad je počeo glumiti u sapunicama, a u tome je ostao do danas.

Od 1983. je u braku s Monicom Viemom s kojom ima dvoje djece Martina i Paulu, prenosi Index.

Antonio Fagundes- Stočar

Domaćoj publici poznat je kao bogati farmer Bruno Mezenga iz brazilske serije "Stočar" čije smo ljubavne zavrzlame s mladom bezemljašicom Luanom pratili kroz čak 209. epizoda.

Glumio je u kazalištu, filmu i na televiziji, a najviše uspjeha je postigao svojim ulogama u televizijskim serijama.

Ima četvero djece Antonia, Brunu, Dianu i Dinah, a već je 15 godina u braku s Clarisse Abujamra.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije