Pretjerao sa kilogramima: Slavni hollywoodski glumac šokirao fanove

Radiosarajevo.ba
Pretjerao sa kilogramima: Slavni hollywoodski glumac šokirao fanove
Foto: Pinterest / Russell Crowe u filmu Gladiator
Hollywoodski glumac Russell Crowe nedavno je iznenadio cjelokupnu javnost i svoje fanove, nakon što se u društvu supruge Daniel Spencer na košarkaškoj utakmici svog sina.

Zvijezda Gladiatora i 53-godišnji glumac se itekako promijenio tokom proteklih godina, te vjerovatno mnogi ne bi mogli uopće da ga prepoznaju.

Sudeći prema fotografijama, glumac se dosta zapustio, a osim neuredne frizure i sive brade, primjetan je njegov višak kilograma koji ni široka majica i šorc nisu mogli da sakriju. 

U odnosu na početak 2000. godina, kada je slovio za pravog srcolomca u Hollywoodu, Russell je u potpunosti promijenio svoj izgled, a pretpostavljamo i način života. To je moguće vidjeti i na njegovom Instagram profilu, na kome glumac pokazuje kako u potpunosti uživa u životu.

Njegov hedonizam su hrana, koju često pokazuje kako priprema, putovanja, druženje sa psom, kao i priprema za nove filmske scene.

 

A post shared by ATHENA MOVIES. (@athenamovies) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije