Šaptačice duhovima tvrde: Na vjenčanju princa Harryja pojavit će se princeza Diana

Radiosarajevo.ba
Šaptačice duhovima tvrde: Na vjenčanju princa Harryja pojavit će se princeza Diana
Princ Harry (33) i bivša glumica Meghan Markle (36) vjenčat će se 19. maja u kapeli Sv. Georgea u dvorcu Windsor tačno u podne, a nedavno su iz Palače Kensington otkrili da su poslali pozivnice zvanicama.

Na svadbi će se naći i neko koga par nije uključio na popis gostiju! To su za britanski tabloid Daily Star rekle spiritistice, blizanke Terry i Linda Jamison

"Diana nam je rekla da će sigurno doći i kako to ne bi propustila nizašto", istaknuli su i dodali da su razgovarali s pokojnom princezom Dianom koja je najavila da će doći na vjenčanje svog sina Harryja i vjerenice Meghan.

Blizanke se bave spiritizmom i kažu da mogu prenositi poruke od duhova te da oni dok im se javljaju preuzimaju kontrolu nad njihovim rukama  i ostavljaju im "škrabotine" koje moraju "dostaviti" ljudima. 

"Bila sam i na Williamovom i Kateinom vjenčanju. Bit će predivna svadba, kao moja vlastita ceremonija s konjem i kočijom", rekao je navodno Dianin duh spiritistima. Pokojna princeza je dodala kako je oko vlastite porodice češće nego oni to shvaćaju. Očekuje se da će Harry i Meghan na vjenčanju odati počast Diani, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine, na brojne male načine. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije