Poznata glumica u top formi šest mjeseci nakon porođaja: Smršala pomoću ova tri pravila

0
Radiosarajevo.ba
Poznata glumica u top formi šest mjeseci nakon porođaja: Smršala pomoću ova tri pravila
Foto: Instagram / Blake Lively

Glumica Blake Lively je nedavno rodila četvrto dijete, a njen brak sa glumcem Ryanom Reynoldsom važi za jedan od najstabilnijih u Hollywoodu. Ova plavokosa holivudska zvijezda uvijek izgleda savršeno, a tajnu njene figure otkrio je njen lični tener Don Saladino.

Šest meseci nakon četvrtog porođaja Blake se pojavila u javnosti u top formi. I poslije prve bebe mnogi su se pitali kako joj je to uspjelo.

Evo u čemu je tajna.

Volodimir Zelenski: Bog ima ukrajinsku zastavu na ramenu

Volodimir Zelenski: Bog ima ukrajinsku zastavu na ramenu

Kako je kazao Don, on ima samo nekoliko pravila za sve koji pomažu da ostanemo u formi.

Njegova glavna preporuka je da se krećete što više. Ali to ne znači da morate svaki dan da imate naporne vježbe. Slušajte svoje tijelo. Ako ste umorni ili niste raspoloženi, uradite minimum ili uradite nešto što opušta: jogu ili istezanje.

Također, ne zaboravite hodanje, to je odličan način da dodate aktivnost. Don ističe da je važno svakog dana da se napravi najmanje 10.000 koraka.

Donovo sljedeće pravilo jeste da prestanete da brojite kalorije i da nastavite da jedete. Ako ste opsednuti nutritivnom vrijednošću namirnica, tijelu je teško da smrša. U tok slučaju ono ulazi u "režim pravljenja zaliha". Što znači, umesto da smršate, vi ćete se još i ugojiti.

Prema riječima trenera, važno je da odvojite vrijeme za odmor. Redovan san, između sedam i devet sati, omogućiće vam da smršate, bukvalno ne radeći ništa. Jedino na čemu Don insistira jeste odricanje od alkohola. A sudeći po figuri Blake Lively, ovi savjeti funkcionišu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije