Lijepa vijest: Pjevačica Marija Šerifović želi pomoći Mustafi koji živi ispod mosta u Zenici

3
Radiosarajevo.ba
Lijepa vijest: Pjevačica Marija Šerifović želi pomoći Mustafi koji živi ispod mosta u Zenici
Foto: Printscreen / Youtube / Mustafa Hrustić iz Zenice

Pjevačicu Mariju Šerifović pogodila je priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji već nekoliko dana živi ispod mosta u Zenici. 

Njegova mjesečna primanja ipak nisu bilia dovoljna da sebi obezbijedi normalan život, i da provodi vrijeme u vlastitom domu. 

Hrustić je u videu Srećka Stipovića istakao kako bi se želio prijavti na popularno muzičko takmičenje "Zvezde granda", ali da s "10 maraka tamo otići ne može".

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

"Trebaš imati para da se fino obučeš, pa mašnu i fino čist da si. Treba se predstaviti, ime prezime, odakle si, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio da imam tu mogućnost. A drugo nemam ni roditelja, nemam nikog svog", kazao je Mustafa u videu koji je podijelila i pjevačica Marija Šerifović.

Na svom Instagram storiju, pjevačica je napisala da želi pomoći Mustafi

"Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Ako bilo ko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom. I MAŠNU", napisala je Marija u svojoj objavi na Instagramu.

Mustafa živi već šest dana živi u šatoru.  Teško mu pada jer ne vidi "svjetlo na kraju tunela". Nemoćan je jer ne zna kako da zaradi novac i osigura sebi hranu za život.

Nema roditelja ni rodbine, želi samo pronaći normalan posao, jer od pjesme ne može živjeti. 

"Svi koji žele pomoći Mustafi mogu ga kontaktirati na mobitel broj +387 62 363 562", napisao je Srećko Stipović ispod videa na YouTubeu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije