Pjevačica Taylor Swift doživjela nezgodu na pozornici: "Ups, progutala sam bubu"

0
Radiosarajevo.ba
Pjevačica Taylor Swift doživjela nezgodu na pozornici: "Ups, progutala sam bubu"
Foto: Facebook / Taylor Swift

Pjevačica Taylor Swift doživjela je iritantnu nezgodu na pozornici dok je nastupala na svojoj turneji Eras Tour. Pop zvijezda odjednom je počela kašljati na pozornici Soldier Fielda u Chicagu ispred više od 60 hiljada obožavatelja, sudeći po videozapisima koji su se širili na društvenim mrežama. Zatim je podijelila s publikom:

"Progutala sam bubu. Oprostite", zatim se odlučila našaliti na svoj račun.

"Oh, ukusno. O, Bože. Ima li šanse da nitko od vas to nije vidio?" zabavljala je Swift publiku, "Dobro je, progutala sam je."

Nikšić: "Ukoliko uskratimo saglasnost Gavrankapetanoviću to bi bila vrsta prevare"

Nikšić: "Ukoliko uskratimo saglasnost Gavrankapetanoviću to bi bila vrsta prevare"

"Pokušat ću ne progutati još buba večeras. Ali opet će se to dogoditi. Jako je puno buba. Hiljade ih je. Kako god, ovo je bilo zabavno.”

Ovaj prekid koncerta dogodio se na trećem i posljednjem koncertu u Chicagu. Svoj prvi nastup u gradu obilježila je proslavom početka Pride mjeseca sa strastvenom porukom za njene LGBTQIA+ obožavatelje.

"Večeras vidim toliko nevjerovatnih pojedinaca koji žive autentično i lijepo, a ovo je sigurno mjesto za vas. Ovo je mjesto za slavlje za vas!", rekla je i potaknula obožavatelje da se nastave boriti za svoju LGBTQIA+ zajednicu i nakon mjeseca juna te da glasaju na lokalnim izborima.

Subotnju večer u Chicagu obilježio je gostujući nastup muzičarke Maren Morris gdje su zajedno otpjevale svoj duet You All Over Me. Prije Morris, Swift je ugostila u East Rutherfordu u New Yorku repericu Ice Spice kako bi izvele njihov remix Karma, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije