Ispovijest Britneyine prijateljice: "Govorio joj je da je debela, užasna majka..."

1
Radiosarajevo.ba
Ispovijest Britneyine prijateljice: "Govorio joj je da je debela, užasna majka..."
Foto: EPA-EFE / Britney Spears

Larry Rudolph, menadžer poznate pjevačice Britney Spears, dao je ostavku na poziciju menadžera nakon što je 25 godina vodio njenu karijeru.

Kako prenose mediji, ova odluka je uslijedila nakon što je pjevačica izjavila kako se namjerava povući sa scene, a samo dvije sedmice nakon što je Spears svjedočila protiv svog oca na sudu Los Angelesu, prenosi BBC.

Ona je podsjetimo se, prekinula dugogodišnju šutnju te u javnost iznijela sve detalje sa kojima se suočavala s ocem, Jamieja Spearsa, a sada se pokušava riješiti njegovog starateljstva nad njom.

"Prošlo je više od dvije i po godine otkako smo Britney i ja posljednji put komunicirali, a tada me obavijestila da želi napraviti pauzu za koju nije definisala koliko će trajati", napisao je Rudolph u svom pismu.

Rudolph je također istakao kako nije imao nikakve veze sa starateljstvom, zbog čega i nije bio upoznat s mnogim detaljima koji su sada isplivali u javnost, ali je rekao da je nevjerojatno ponosan na ono što su postigli tokom 25 zajedničkih godina.

"Želim Britney zdravlje i svu sreću ovog svijeta, i bit ću tu za nju ako me ikada ponovno zatreba, kao što sam bio i do sada", stoji u njegovom pismu.

Britney Spears - undefined

Foto: EPA-EFE: Britney Spears

Larry Rudolph je bio menadžer Britney Spears gotovo cijelu njenu karijeru, još od njene 14 godine te je bio zaslužan za njen prvi diskografski album.

Ona je podsjetimo, prošle sedmice, na svjedočenju protiv svog oca iznijela niz detalja te je starateljstvo opisala kao nasilno, dodajući da je bila drogirana, tjerana da nastupa a najstrašnije od svega je da su se potrudili i da je onemoguće da ponovno zatrudni.

Britney Spears nikad iskrenija - undefined

Foto: Instagram: Britney Spears nikad iskrenija

Majka Britney, Lynne Spears razvela se od Jamieja još 2002. i to na nagovor kćerke koja ju je podstakla da to učini nakon što je godinama bila izložena verbalnom zlostavljanju svog supruga.

Iako su bili već razvedeni, pristala je da njen bivši suprug preuzme starateljstvo nad Britney.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije