Britney Spears potpuno iskrena: Žao mi je što vas lažem da sam dobro

0
Radiosarajevo.ba
Britney Spears potpuno iskrena: Žao mi je što vas lažem da sam dobro
Foto: EPA-EFE / Britney Spears

Popularna američka pjevačica Britney Spears otkrila je preko Instagram naloga da se u posljednje dvije godine samo pretvarala da je dobro.

Britney godinama muku muči sa psihičkim problemima, a od 2008. godine starateljstvo nad njom ima otac Jamie.

Nedavno je otkrila kako se izjasnila protiv svog starateljskog položaja jer između ostaloog joj nije dozvoljeno uklanjanje spirale (oblika kontrole rađanja, odnosno sprečavanja trudnoće op.a.). Osim toga, otac ima kontrolu nad njenom imovinom, ličnim životom i poslovima. Zato je prije dva dana na Sudu svoj slučaj uporedila sa "seksualnom trgovinom".

Pratiocima je priznala kako se u posljednje dvije godine samo pretvarala da je dobro, ali da joj je to, srećom, pomoglo.

"Izvinjavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno podijeliti ono što mi se dogodilo... Vjerovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo", napisala je.

"Vjerujem da svi kao ljudi želimo život iz bajke i prema onome što sam objavljivala... čini se da moj život izgleda i jeste prilično nevjerovatan... Mislim da je to ono čemu svi težimo", dodala je Spears.

Inače, nedavnom odlukom suda Jamie će biti kostaratelj zajedno s nezavisnom finansijskom kompanijom Bessemer Trust, koju su izabrali Spears i njen pravni tim. Jamie Lynn, Spearsina mlađa sestra, također je jedan od povjerenika.

Podsjetimo da se Britney prethodnih godina pšovukla sa scene, a nedavno je priznala kako se možda nikada neće vratiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije