Britney Spears razočarana odlukom sudije: Želim da me čuju, tako sam bijesna...

1
Radiosarajevo.ba
Britney Spears razočarana odlukom sudije: Želim da me čuju, tako sam bijesna...
Foto: Variety / Britney Spears

Brenda Penny, sudija odgovorna za starateljstvo Britney Spears, odbila je njen zahtjev da se Jamie Spears ukloni s mjesta njenog staratelja.

Otac Britney, i dalje je njen službeni staratelj i ima kontrolu nad njenim životom. Detalji presude još nisu objavljeni, piše BBC.

Poznata pjevačica se prošle sedmice javno obratila sudu o slučaju kontroverznog starateljstva. I tom prilikom rekla da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje starateljstvo koje njen otac ima nad njom.

"Tako sam bijesna da ne mogu da spavam i depresivna sam. Želim da me čuju... Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene", rekla je pjevačica tokom svjedočenja.

Govoreći 23 minute, istakla je kako su je drogirali, da je prisiljena da djeluje protiv svoje volje i kako je spriječena da bude sa djecom.

Osvrnula se i na poruku koju je podijelila sredinom aprila, nakon emitovanja dokumentarca Framing Britney, u kojoj je uvjeravala javnost da je dobro.

Britney je posljednjih 13 godina pod nadzorom, što je sprječava u donošenju glavnih odluka u sopstvenom životu, te sve odluke umjesto nje donosi njen otac i advokat. Sudija takođe ima ovlaštenja da oduzme punomoć u njeno ime, i odlučivati gdje će da živi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije