Najstariji sin Kate Middleton jednom rečenicom raznježio javnost: Evo šta je rekao majci

0
Radiosarajevo.ba
Najstariji sin Kate Middleton jednom rečenicom raznježio javnost: Evo šta je rekao majci
Foto: EPA-EFE / Princeza Charlotte i princ George (arhiv)

George je djelovao uzbuđeno vozeći se u društvu brata, sestre i majke dok su promatrali na hiljade euforičnih obožavatelja kako ih pozdravljaju, a u jednom trenutku se obratio Kate sa simpatičnom opaskom koju je prepoznala čitačica s usana Juliet Sullivan.

Ovaj vikend bio je poseban za članove britanske kraljevske porodice i njihove obožavatelje. Naime, nakon višemjesečnog izbjegavanja u javnosti se pojavila princeza od Walesa Kate Middleton, a povod je bila svečana parada Trooping the Colour održana u čast kralja Charlesa III. Kate se zajedno sa suprugom, princom Williamom, i svoje troje djece - prinčevima Louisom i Georgeom te princezom Charlotte - ukazala na balkonu Buckinghamske palače, a fotografi su je prethodno snimili tokom vožnje u kraljevskoj kočiji a njenom porodicom. Middleton je pritom izgledala pomalo zabrinuto, a raspoloženje joj je popravio najstariji sin George, s kojim je razmijenila nekoliko rečenica.

Čitačica s usana Juliet Sullivan za MailOnline je otkrila jednu simpatičnu opasku koju je 10-godišnji princ uputio svojoj majci. Kako piše britanski Daily Mail, George je djelovao uzbuđeno vozeći se u društvu brata, sestre i majke dok su promatrali na hiljade euforičnih obožavatelja kako ih pozdravljaju. U jednom trenutku se obratio Kate i rekao: "Svi izgledaju tako sretno" - izgovorio je princ prema tvrdnjama Sullivan. 

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

Kerim Čutuna o slučaju Moamera Kasumovića: "Dokaz trulog sistema"

Princeza od Walesa kasnije je kako za vrijeme parade na balkonu razgovara s najmlađim sinom Louisom, a između njih je bila još jedna slatka razmjena. Naime, živahni princ Louis igrao se s vrpcama na zavjesama. -"Znaš li kako ovo prave, mama?" znatiželjno je upitao svoju majku, koja ga je cijelo vrijeme promatrala sa širokim osmjehom.

Inače, najmlađe dijete Williama i Kate često svojim prisustvom razbija monotoniju službenih događanja kraljevske porodice, a to je učinio i sada svojom mladenačkom razigranošću. Naime, nestašni princ u jednom je trenutku zijevao, a u sljedećem plesao na taktove glazbe koju je puštala Škotska garda na paradi. Ne treba sumnjati kako su snimke Louisovih mimika i gesti odmah osvanule na društvenim mrežama, a ubrzo postale i viralne. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije