Kate Middleton se pojavila prvi put u javnosti nakon dijagnoze: Izgledala je zamišljeno

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton se pojavila prvi put u javnosti nakon dijagnoze: Izgledala je zamišljeno
Foto: EPA - EFE / Prince William i Kate Middleton

Princeza od Walesa Kate Middleton, kako je i najavila i jučer, pojavila se danas, 15. juna, prvi put u javnosti nakon što je otkrila da se bori s karcinomom te se povukla zbog liječenja.

Kate je u petak, 14. juna, najavila svoje pojavljivanje na paradi Trooping the Colour u čast monarha, a na ovom se događanju pojavila u bijelom kompletu. Fotoreporteri su je snimili tokom vožnje automobilom u društvu njene porodice, a djelovala je zamišljeno.

Princezu od Walesa danas je viđena u paradi kočija u društvu njezene djece, a potom i na balkonu Buckinghamske palače s ostalim članovima porodice.

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

Savez kolumnista | Faruk Šehić: Matrix u Beogradu, drugi dio

"Oduševile su me sve poruke podrške i ohrabrenja tokom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista pomoglo u teškim trenucima", započela je pa dodala da liječenje ide dobro, ali i ima dobrih i loših dana.

"U lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se prepustiti odmoru, ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti vrijeme. Moje liječenje je u toku i trajat će još nekoliko mjeseci.

U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život moje djece, provoditi vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i malo raditi od kuće", istaknula je princeza Kate kada je najavljivala svoje prvo javno pojavljivanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije