Bliska saradnica Kate Middleton dobila unaprjeđenje? Pogledajte ko je ova žena iz sjena

0
Radiosarajevo.ba
Bliska saradnica Kate Middleton dobila unaprjeđenje? Pogledajte ko je ova žena iz sjena
Foto: Društvene mreže / Kate Middleton

Archer je asistentica i stilistica princeze Kate, a sad joj se Middleton odlučila odužiti za godine lojalnosti i unaprijediti je na novu poziciju.

Tako je Archer na svom LinkedIn profilu unijela promjene vezane za radno mjesto i napisala da je postala princezina izvršna starija asistentica.

Daily Mail navodi kkao je to unaprijeđenje bio način da joj se princeza Kate zahvali na dugogodišnjem radu i odanosti. Upravo Natasha Archer je došla po Kate nakon što je otpuštena iz bolnice u kojoj je bila na teškoj operacija abdomena, kad je saznala da ima rak.

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Velež poražen u mostarskom derbiju: Zrinjski sa Arene Rođeni nosi puni plijen

Archer se također nalazi u najužem krugu krugu princezinih prijatelja i porodice koji su bili uz nju u izuzetno teškom periodu bolesti.

'Nepogrešivo diskretna i odana'

"Natasha zaslužuje ovo promaknuće, nepogrešivo je diskretna i odana Kate. I povećanje plate bit će dobrodošlo. Ovaj razvoj događaja znači kako možemo očekivati ​​da ćemo vidjeti Natashu uz Kate u godinama koje dolaze. Mislim da je to Katein način da joj zahvali za njezinu odanost", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Archer je prije nego što se pridužila Williamu i Kate od 2007. godine radila u privatnom uredu vojvode i vojvotkinje od Gloucestera. U braku je s kraljevskim fotografom Chrisom Jacksonom, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije