Princ William šokirao Kate Middleton svojim ponašanjem: Pokazao joj stranu koju nije poznavala

0
Radiosarajevo.ba
Princ William šokirao Kate Middleton svojim ponašanjem: Pokazao joj stranu koju nije poznavala
Foto: EPA - EFE / Prince William i Kate Middleton

Već duže vrijeme Kate Middleton, princeza od Walesa, daleko od očiju javnosti pokušava navladati karcinom od kojeg boluje. Princeza Catherine prolazi kroz preventivnu hemoterapiju.

Izvori blisku dvoru tvrde kako se princ William trudi uraditi sve da mu se supruga osjeća dobro.

U potpunosti podržava princezu pa mu i kraljevska kriza koja trese porodicu posljednjih mjeseci nije toliko bitna, piše Story.

Zastrašujući snimci: Prelila se brana Rapidan, voda nosi sve pred sobom

Zastrašujući snimci: Prelila se brana Rapidan, voda nosi sve pred sobom

Princeza Kate i dalje je fokusirana na svoj oporavak, ali je uočena tokom izlaska sa svojom porodicom. Njen prioritet i dalje su njena mala djeca, princ George, princeza Charlotte i princ Louis. Ima punu podršku princa Williama koji je bio predan njenom oporavku, rekao je izvor.

"Bilo je to vrlo izazovno vrijeme. Ipak, bilo je pozitivnih strana. Kate je vidjela stranu svog supruga koju nikada prije nije vidjela. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tokom ovog iskušenja i ocijenila je njegove vještine njegovatelja s 10 od 10", rekao je izvor.

Princ William uz svoju suprugu: u najtežim joj danima pokazao stranu koju nije poznavala Princeza je tako vidjela stranu svog supruga koju nikada prije nije. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tokom ovog iskušenja i ocijenila je njegove vještine njegovatelja s čistom desetkom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije