Mali princ Louis nasmijao fanove: Pogledajte kako se ponašao tokom ceremonije

0
Radiosarajevo.ba
Mali princ Louis nasmijao fanove: Pogledajte kako se ponašao tokom ceremonije
Foto: Screenshot/Instagram / Princ Louis

Princ Louis prisustvovao je danas na paradi Trooping the Color zajedno s ostalim članovima kraljevske porodice, još jednom privukavši pažnju svojim nestašlucima i grimasama.

Mlađi sin princa Williama i princeze Kate uvijek je u centru pažnje kada se pojavi u javnosti, a današnji događaj nije bio izuzetak.

Njegova prethodna pojavljivanja na ceremonijama i važnim događajima kraljevske porodice često su obilježena nestašlucima, zbog kojih je osvojio simpatije širom svijeta.

Koje su povlastice i olakšice pri kupovini prve nekretnine u BiH?

Koje su povlastice i olakšice pri kupovini prve nekretnine u BiH?

Tako je tokom današnje ceremonije u nekoliko navrata viđen kako se dosađuje, zijeva, a čak je i povlačio konopac za roletne dok je stajao na balkonu Buckinghamske palate.
 
Louis nije mogao sakriti svoje izraze lica, na veliko zadovoljstvo fanova kraljevske porodice. Izgledao je potpuno neimpresionirano, a čak je pokušao otvoriti prozor na balkonu dok se dosađivao prateći događaj.

U jednom trenutku je čak i zaplesao, a sestra, princeza Charlotte, ga je morala opominjati da stoji pravilno tokom intoniranja himne.

Ovo je ujedno bilo prvo pojavljivanje princeze Kate u javnosti nakon objave dijagnoze raka, a bila je u prilično dobrom raspoloženju. Na jednom snimku može se vidjeti kako se smije Louisovim plesnim pokretima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije