Lepa Brena u jednom danu rasprodala koncert u zagrebačkoj Areni: Odmah najavila novi

3
Radiosarajevo.ba
Lepa Brena u jednom danu rasprodala koncert u zagrebačkoj Areni: Odmah najavila novi
Foto: Facebook / Lepa Brena

Samo u jednom danu rasprodala je koncert, koji će biti 6. decembra, sljedeće godine. Prvo su se rasprodale karte za fan pit, vip stolove, salone i donje tribine.

Pjevačica Lepa Brena (63) na promociji čarapa vlastitog brenda 'Lady B' u Zagrebu najavila je koncert u zagrebačkoj Areni sljedeće godine. Samo u jednom danu muzička diva je rasprodala gotovo sve karte i najavila drugu večer.

Na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram objavljen je još jedan datum za drugu noć u Areni Zagreb, koji će se održati 7.decembra. Karte za drugi koncert već su u prodaji.

Pogledajte kako je izgledala sveta arhijerejska liturgija u Sabornoj crkvi u Sarajevu

Pogledajte kako je izgledala sveta arhijerejska liturgija u Sabornoj crkvi u Sarajevu

Na promociji čarapa vlastitog brenda, Brena je uz čašicu najavila svoj veliki koncert u Zagrebu, piše 24Sata.

"Vi znate da mi moramo planirati godinu ili dvije unaprijed, tako da, ono što me najviše raduje najaviti. Dragi moji, tko se želi dobro provesti i uživati u pjesmama Lepe Brene vidimo se u Areni 6. decembra 2024.godine."

Zvijezda bivše Jugoslavije gostovala je na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb. Njih dvije su zajedno pjevale Brenine hitove Hajde da se volimo, Poželi sreću drugima i Šeik.

Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga zapjevale zajedno
Foto: Collage: Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga zapjevale zajedno

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije