Aleksandra Prijović na udaru svojih fanova: 'Kupili smo karte prije pola godine, a ti nisi fer'

0
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović na udaru svojih fanova: 'Kupili smo karte prije pola godine, a ti nisi fer'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Koncert Aleksandre Prijović u Zetri

Aleksandra Prijović, pjevačica iz Srbije, održala je četiri od pet koncerata u Zagrebu, ali je neke fanove razljutila. 

Prijović je objavila snimak s četvrtog koncerta na svom Instagram profilu, a prvi komentari vezani su za njen prvi nastup u zagrebačkoj Areni. 

Tako je jedna njena obožavateljica napisala: "Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najvjerniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine prije koncerta.

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Jučer u ponoć je koncert još uvijek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vrijeme bili ili doma ili na putu do doma. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspjeh i svaka čast na pet rasprodanih Arena, ali nije ispalo korektno."

Ovaj komentar skupio je više od 450 'lajkova', a mnogi su se složili s njenim mišljenjem. Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da su svi koncerti bili na istom nivou. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije