Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena digle Zagreb na noge uz pjesmu 'Hajde da se volimo'

2
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović, Jelena Rozga i Lepa Brena digle Zagreb na noge uz pjesmu 'Hajde da se volimo'
Foto: Collage / Lepa Brena, Aleksandra Prijović i Jelena Rozga zapjevale zajedno

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) održala je i svoj četvrti od ukupno pet koncerata zakazanih u zagrebačkoj Areni.

Aleksandra je u ponedjeljak, 4. decembra, održala još jedan koncert na turneji ''Od istoka do zapada'', a zagrebačka publika mogla je čuti njene hitove. Osim toga, Aleksandri se na sceni tokom koncerta pridružilo čak četvoro kolega.

Prvi od njih bio je muzičar koji je i sam punio zagrebačku Arenu - Saša Matić, a oni su u duetu zapjevali njihovu uspješnicu Ko si ti. Saša je nakon toga otpjevao još nekoliko pjesama. U nastavku su se na sceni mogle vidjeti Nataša Bekvalac, ali i Jelena Rozga.

Oglasili se iz HNVBiH: "Duboko vjerujemo da će rezolucija o Srebrenici utrti put izgradnji mira"

Oglasili se iz HNVBiH: "Duboko vjerujemo da će rezolucija o Srebrenici utrti put izgradnji mira"

"Mi se znamo već dosta godina i ona je posebna i zato je najbolja. Srce moje dobro, hvala ti", rekla je Jelena, a publika je zatim počela skandirati: "Jelena! Jelena!" A, kada je pjesma završila, Rozga i Prijović poletjele su jedna drugoj u zagrljaj.

"Ja sam odrasla na Jeleninim pjesmama i jedna od mojih omiljenih je ova sljedeća", rekla je Aleksandra pa su skupa zapjevale Minus i plus, a zatim i Dani su bez broja.

Objavljen video: Nakon koncerta Aleksandre Prijović zaigrali kolo u podzemnoj garaži

Objavljen video: Nakon koncerta Aleksandre Prijović zaigrali kolo u podzemnoj garaži

"Moram reći nešto što mi je na srcu. Hvala što ste me dočekali na ovakav način. Hvala vam što se osjećam kao kod kuće. Hvala Jeleni na podršci. Ovaj grad je cijelu moju ekipu od 80 ljudi dočekao od srca i mi se stvarno ovdje osjećamo kao kod kuće.

Hvala vam na ljubavi i hajde da se volimo" rekla je regionalna zvijezda, a potom se Rozgi i njoj na sceni se pridružila i Lepa Brena. Njih tri zajedno su zapjevale Hajde da se volimo te bacile publiku u trans.

"Dobro večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom", poručila je Brena.

"Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu", poručila je emotivna Prijović.

"Hoćemo li onu našu omiljenu", upitala je Brena nakon čega su zapjevale Poželi sreću drugima, a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit Čik pogodi. Ni u ponedjeljak, 4. decembra, publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge, prenosi Vecernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije