Kćerka bolesnog Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju glumac koji se bori s teškom dijagnozom

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka bolesnog Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju glumac koji se bori s teškom dijagnozom
Foto: Instagram / Bruce Willis s kćerkom Rumer i unukom

Slavni američki glumac Bruce Willis (69) povukao se 2022. godine iz glume nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada je njegova kćerka Rumer otkrila kako se osjeća.

Naime, Rumer je odgovarala na pitanja pratitelja, a jedna osoba pitala ju je i kako je Bruce. Willis nije detaljno odgovarala, ali je objavila fotografiju na kojoj drži tatu za ruku te napisala:

"On je super. Jako ga volim. Puno hvala".

Čudesni Armand Duplantis ponovo srušio svjetski rekord u skoku s motkom

Čudesni Armand Duplantis ponovo srušio svjetski rekord u skoku s motkom

U februaru ove godine njegova bivša supruga Demi Moore je otkrila nekoliko detalja o Bruceovom zdravstvenom stanju.

"Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njega", rekla je Moore tokom gostovanja u emisiji Good Morning America.

Demi Moore otkrila u kakvom stanju je Bruce Willis: 'Dobro mu ide'

Demi Moore otkrila u kakvom stanju je Bruce Willis: 'Dobro mu ide'

Njih dvoje, iako su se razveli, ostali su u jako dobrim odnosima te se i dalje jako često druže s porodicom.

Podsjetimo, u početku se čak šuškalo da se Moore uselila s Willisom i njegovom suprugom i djecom kako bi im pomogla brinuti se o njemu. No, odmah su te glasine demantovale i Moore i Willisova supruga Emma Heming Willis.

Story koji je objavila Rumer Willis

"Hajmo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite", napisala je Emma na Instagramu uz fotografiju jednog medijskog naslova.

I Demi je demantovala ove glasine. Naime, njen glasnogovornik izjavio je za Radar Online da glumica nije posvećena suživotu s Bruceom i Emmom, ali da unatoč tome, "nikada nije napuštala" svog bivšeg supruga te da je uvijek tu za njega i njegovu porodicu.

Inače, javnost je o glumčevoj bolesti i stanju obavijestila njegova porodica. Naime, glumcu je prvo, u proljeće prošle godine, dijagnosticirana afazija, a bolest je napredovala.

O promjeni ponašanja glumca govorilo se i ranije, a u posljednje vrijeme njegovi najbliži upućuju druge kako se glumac osjeća te otkrivaju detalje o bolesti. Kako kaže njegova kćeka Tallulah, cilj im je osvijestiti druge o demenciji.

"U jednu ruku, to je ko smo mi kao porodica, ali u isto je vrijeme jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u.  Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao porodica i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije