Kćerka Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju slavni glumac

0
Radiosarajevo.ba
Kćerka Brucea Willisa otkrila u kakvom je stanju slavni glumac
Foto: Instagram / Tallulah i Bruce Willis

Kćerka Brucea Willisa, Tallulah Willis, gostovala je u srijedu u Drew Barrymore Showu, gdje je govorila o zdravstvenom stanju svog oca.

Prije skoro godinu dana, svijet je pogodila vijest da se jedan od najboljih akcionih heroja velikog platna povlači iz svijeta filma.

Willisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od rjeđeg oblika demencije.

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Sjećanje na 1992.: "NE pucaj" - govorio je Jovan Divjak taj dan u Dobrovoljačkoj

Njegova kćerka Tallulah sada je otkrila u kakvom je glumac stanju.

"Isto mu je, što mislim da je najbolja stvar koju možemo tražiti. Vidim ljubav kad sam s njim, on je moj otac i voli me, što je zaista posebno", rekla je ona.

Otkad je glumcu dijagnostikovana teška bolest, njegova porodica često govori o njoj i o glumčevom stanju. Kako kaže Tallulah, cilj im je da osvijeste druge o demenciji.

"U jednu ruku, to je ko smo mi kao porodica, ali u isto vrijeme je jako bitno za nas da širimo svijest o FTD-u. Ako možemo uzeti nešto s čim se borimo kao porodica i individualno kako bismo pomogli ljudima, da to preokrenemo i napravimo nešto lijepo oko toga, to je jako posebno za nas - rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije