Bruce Willis sa unukom po prvi put u javnosti, njegova kćerka Rumer Willis sretna i ponosna

0
Radiosarajevo.ba
Bruce Willis sa unukom po prvi put u javnosti, njegova kćerka Rumer Willis sretna i ponosna
>Foto: Instagram / Bruce Willis sa suprugom

Rumer Willis, kćerka legendarnih glumaca Demi Moore i Bruce Willisa, na Instagramu je objavila kako je proslavila Dan očeva u njegovom društvu. Tom prilikom je podijelila prvu fotografiju na kojoj Bruce pozira s nedavno rođenom unučicom.

"Vidjeti kako moj otac danas drži moju kćerku nešto je što ću cijeniti do kraja života. Njegova slatkoća i ljubav prema njoj bile su tako čiste i lijepe. Tata tako sam sretna što te imam, a i Lou. Hvala ti što si najsmješniji, najljubazniji, najcool tata kakvog djevojka može poželjeti. Najbolji tata", napisala je u dirljivoj objavi.

Podsjetimo se, vijest da omiljeni holivudski glumac boluje od demencije nedavno je pogodila svjetsku javnost. Njegova porodica je još prošle godine objavila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

Tragedija u BiH: Žena preminula nakon što ju je udario kamion

"S puno obzira Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila", napisala je njegova porodica u zajedničkoj izjavi. "Ovo je stvarno izazovno vrijeme za našu porodicu i jako smo zahvalni na vašoj kontinuiranoj ljubavi, suosjećanju i podršci", poručili su tad.

U februaru ove godine uslijedile su još teže vijesti. Njegova bivša supruga Demi Moore objavila je da je Bruce dobio novu dijagnozu i da pati od takozvane frontotemporalne demencije, koja je posljedica nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ctpl7MmPAo3/[/instagram]

U svemu tome ipak postoji nešto lijepo - glumčeva velika porodica ne skriva koliko ga pazi i koliko se blisko svi zajedno drže. Bruce ima tri kćerke s glumicom Demi Moore s kojom je bio u braku 11 godina, a još dvije kćerke ima s trenutnom suprugom Emmom Heming s kojom se vjenčao 2009. godine, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije