Jason Momoa skinuo se (skoro) do kraja: "Više ne volim nositi odjeću"

0
Radiosarajevo.ba
Jason Momoa skinuo se (skoro) do kraja: "Više ne volim nositi odjeću"
Foto: Prtscr / Youtube / Jason Momoa oduševio publiku

Glumac Jason Momoa, jedan od miljenika ženskog dijela publike, skinuo se u tradicionalni havajski Malo gostujući u showu Jimmy Kimmel Live!.

Kimmel je pitao je ovog 43-godišnjeg gčumca, rođenog u Honoluluu, a odgojenog u Iowi, o odjeći nalik na tange koju je nosio dok je 23. oktobra lovio tunu.

"To je tradicionalni Malo, to Havajci nose", objasnio je Jason (rođen kao Joseph), pa nastavio: "Kreator sam i pisac i redatelj i producent i glumac u Appleovoj seriji koja se zove Chief of War, koja govori o Havajima iz 1780-ih, 1790-ih. Malo je ono što sad nosim svaki dan, a upravo sam se spremao za ulogu jer se volim uživjeti u lik pa sunčam svoju bijelu stražnjicu."

Glumac kojeg zovu 'najvećim lafčinom' istetovirao glavu poput drevnog ratnika

Glumac kojeg zovu 'najvećim lafčinom' istetovirao glavu poput drevnog ratnika

Kad je Jimmy upitao Momou je li Malo udoban, on je odgovorio: "O moj Bože, da! Zapravo više ne volim nositi odjeću. U njemu sam svaki dan. Nosim ga cijelo vrijeme."

A onda je Momoa ustao i polako počeo skidati sako boje lavande i ljubičastu svilenu pidžamu. Jason je potom svijetu pokazao mišićavu tjelesnu građu te se polako okrenuo, počastivši sve golom pozadinom, dok je publika u studiju vrištala.

Momoa je kod Kimmela promovirao ulogu ekscentričnog odmetnika Flipa u fantastičnom filmu Francisa Lawrencea (čiji je budžet 150 miliona dolara) Slumberland, koji ovog petka dolazi u američka kina prije nego što se 18. novembra počne emitirati i na Netflixu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije