Jason Momoa ponovno u vezi: Srce mu je ukrala meksička glumica

1
Radiosarajevo.ba
Jason Momoa ponovno u vezi: Srce mu je ukrala meksička glumica
Foto: EPA-EFE / Jason Momoa

Pet mjeseci nakon rastave braka s Lisom Bonet (54) holivudski glumac Jason Momoa (42) viđen je na glamuroznoj zabavi u društvu meksičke glumice Eize González (32).

Jason i Eiza družili su se na premijeri njezinog filma 'Ambulanta', koja se održala tokom prošlog mjeseca.

Iako se nisu zajedno pojavili na crvenom tepihu, izvor blizak glumcu potvrdio je da mu je ona nova djevojka, piše People.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Ljepotica koja je nakon godina braka uspjela osvojiti srce zvijezde 'Aquamana' svoju karijeru započela je u telenovelama, a kasnije je ostvarila uloge u velikim filmovima među kojima je i 'Baby Driver'.

Izvor blizak glumici rekao je kako Eiza uživa u opuštenoj vezi, ali i pažnji koju joj daje Momoa.

Eiza González - undefined

Foto: EPA-EFE: Eiza González

"Ona ne traži nužno dečka. Ona se zabavlja jer je jako zauzeta karijerom",  istaknuo je izvor za People.

Romansu između dvoje glumaca potvrdilo je više ljudi nakon njihova pojavljivanja na premijeri filma.

"U vezi su. Jasonu je stalo do nje, a i osjeća se odlično", rekao je izvor blizak glumcu pa dodao:

Oboje su jako zaposleni, ali vole se družiti. Uživaju u međusobnom društvu. Ništa to još nije ozbiljno.

Jasona Momou prvo su povezivali s Kate Beckinsale nakon što joj je dao svoju jaknu na zabavi Vanity Faira ove godine. No, izgleda da je tada samo bio brižan prema kolegici.

Podsjetimo, početkom januara ove godine Jason i glumica Lisa Bonet na društvenim mrežama objavili su da se rastaju. Nakon pet godina braka odlučili su se razići u prijateljskim odnosima.

"Svi smo se promijenili u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša porodica nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju", započeli su u zajedničkoj objavi glumci pa nastavili:

I zato dijelimo porodičnu vijest o rastavi. Ne dijelimo je zato jer mislimo da je bitna vijest, već kako bismo to učinili dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađano jedno drugoga da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada", zaključili su, pomalo pjesnički, PIŠE 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije