Nakon razvoda Jason Momoa kampuje u prijateljevom dvorištu

0
Radiosarajevo.ba
Nakon razvoda Jason Momoa kampuje u prijateljevom dvorištu
Foto: EPA-EFE / Jason Momoa

Američki paparazzi su fotografirali poznatog glumca Jason Momou kako izlazi iz Fordovog RV kampera čija se cijena kreće oko 750.000 dolara.

Američki glumac Jason Momoa i njegova, odnedavno bivša supruga Lisa Bonet, šokirali su javnost kada su saopćili da su priveli svoj zajednički život kraju nakon 16 dugih godina. S obzirom na to da su svi počeci teški, ne čudi da Momoin novi početak pomalo "grbav" te da se našao u situaciji kao svaki, svježe rastavljeni muškarac.

Momoa, za razliku od većine muškaraca, ne noći na prijateljevom kauču, već u njegovom dvorištu gdje je i parkirao svoj kamper koji mu je privremeni dom, piše Daily Mail.

Ekskluzivno | Goran Bregović za Radio Sarajevo: 'Ako Keanu Reeves dolazi, doći će i Bijelo dugme'

Ekskluzivno | Goran Bregović za Radio Sarajevo: 'Ako Keanu Reeves dolazi, doći će i Bijelo dugme'

Zvijezda Aquamana (42), koja vrijedi 14 miliona dolara, primijećena je kako izlazi iz kombija od 750.000 dolara ranije ove sedmice, izgledajući raščupano s pocijepanom odjećom.

Podsjećamo kako je poznati glumački par nedavno na društvenim mrežama objavio zajedničku izjavu o rastavi braka.

"Svi smo se promijenili u ovo vrijeme. Revolucija se odvija i naša porodica nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz sve što se događa... I zato dijelimo vijest o razvodu. Ne dijelimo je zato što mislimo da je bitna vijest, već kako bismo to učinili dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas se nastavlja i razvija. Oslobađamo jedno drugog da budemo ono što učimo postati", napisali su, između ostalog, Lisa i Jason. Pri kraju svoje objave su istaknuli kako će ostati posvećeni djeci.

Ni nakon rastave braka, izgleda da nisu mogli nastaviti svoj zajednički život pod istim krovom pa je Jason Momoa na brzinu napustio porodični dom i preselio se u kamper.

Upravo zbog tog podatka mnogi vjeruju u trač da se u njegovom zagrljaju pronašla glumica Amber Heard koja glumi s mišićavim glumcem u filmu 'Aquaman 2'.

Jason Momoa - undefined

Foto: The Sun: Jason Momoa

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije