Turski glumac skandalom s djevojkom podijelio javnost: Flert može biti i opasan

2
Radiosarajevo.ba
Turski glumac skandalom s djevojkom podijelio javnost: Flert može biti i opasan
Foto: Instagram / Caner Cindoruk

Turski gumac Caner Cindoruk (41) još puše na hladno po pitanju ljubavnih avantura.

Lani se našao u neobičnoj situaciji. Svi turski mediji pisali su o prepisci između djevojke i slavnoga glumca, koju je ona ustupila medijima.

"Ponašaš se sramotno i izdajnički, baš kao i tvoj lik iz serije", napisala mu je, obustavila komunikaciju i potražila pomoć medija.

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

Ispostavilo se da ju je Caner tokom dopisivanja na društvenim mrežama upitao sasvim obične stvari. Zanimalo ga je čime se djevojka bavi i predložio joj je da se upoznaju. Kako nije odgovorila, Cindoruk je ponovio pitanja i to je bio kraj prepiske. Zato su, tvrdili su turski mediji, optužbe mlade dame, najblaže rečeno, bile neobične.

Javnost je također bila podijeljena. Jedni su tvrdili da djevojka nije tako reagirala iz čista mira. Drugi mu i danas drže stranu.

Glumac nije oženjen, nema ni djevojku, pa im je nejasno zašto ga je djevojka optužila za izdajničko ponašanje. Ne vide ništa sporno u tome da kao slobodan muškarac komunicira s djevojkama na društvenim mrežama. Kako god, potez djevojke koja je, smatraju tabloidi, tek željna pažnje.

"Flert može biti i opasan", napisao je na svom profilu.

Caner Cindoruk rođen je u Adani. Njegovi roditelji su pisci. Braća Munir i Taner također su glumci, kao i stric. Diplomirao je na Odsjeku za kazalište Državnoga konzervatorija Univerziteta Çukurova. Njegova prva uloga bila je lik Jusufa u “Fehim pašinoj kući”. Deset godina je glumio u Gradskom kazalištu Adana, a 2006. se s četvoricom prijatelja iz djetinjstva uputio u Istanbul.

Tamo je s Özgü Namal počeo filmsku karijeru. Nizao je projekte dok nije dobio ulogu Sarpa, glavnog muškog lika u seriji “Žena”. Njome se je proslavio i karijera mu je krenula uzlazno. Od lika Sarpa oprostio se na Twitteru.

"Upoznaš se s likom, oživiš ga, živiš s njim i onda se jednog dana završi priča. Sarp Cesmeli će uvijek imati lijepo mjesto u mom životu. Beskrajno hvala svim mojim prijateljima koji su uložili trud da se ovaj lik ostvari, ali i svim gledateljima koji su ga voljeli", napisao je Caner.

Naprasni odlazak do danas nije pojašnjen. Serija se igrala tri sezone, a Caner Cindoruk slovio je za vodećega glumca te serije koji je oborio rekorde gledanosti i na FOX TV-u, piše 24sata.hr.

Nakon preseljenja u Istanbul glumio je u mnogim filmovima i serijama, ali nije zapostavio ni prvu ljubav - kazalište, kojim se i dalje bavi ne samo kao glumac nego i kao redatelj nekoliko kazališnih komada. Bio je u vezi s nekoliko turskih glumica, poput Selin Şekerci i Farah Zeynep Abdullah, ali, u ovom je trenutku Caner je poželjni samac fokusiran na karijeru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije