Da li je za kraj ljubavi Jason Momoe i Lise Bonet razlog Amber Heard?

0
Radiosarajevo.ba
Da li je za kraj ljubavi Jason Momoe i Lise Bonet razlog Amber Heard?
Foto: EPA-EFE / Jason Momoa i Lisa Bonet

Par koji je većinu svog privatnog zajedničkog života uspio zadržati daleko od očiju javnosti, Jason Momoa i Lisa Bonet, nedavno su objavili da se razilaze nakon 16 godina veze.

Njihova ljubavna priča seže daleko u prošlost, puno prije nego što su se prvi put susreli.

Malo je poznato da se 12 godina mlađi Jason Momoa zaljubio u Lisu Bonet davno prije nego što ju je imao prilike prvi put upoznati. Momoa je imao osam godina kada je na televiziji prvi put ugledao Lisu Bonet u 'The Cosby Showu'.

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

Premijer liga BiH: FK Velež upisao novu pobjedu i učvrstio se na mjestu koje vodi u Europu

Lisa, koja se proslavila ulogom Denise Huxtable u popularnom showu, od tog je trenutka zaludila mladog Jasona, piše Story.hr.

Glumac se prisjetio fatalnog trenutka u epizodi The Late Late Showa s James Cordenom.

"Mama želim ovu curu" izjavio je mladi Jason kada ju je prvi put ugledao. Želja mu se ispunila 2004. godine kada su se upoznali u jednom njujorškom jazz clubu putem zajedničkih prijatelja. Da je očigledno bilo suđeno postalo je jasno kada su se prvi put ugledali i shvatili da oboje nose dreadlockse.

"Čovječe, u meni je počeo vatromet. Uvjerio sam je da me odvede doma zato što sam tada živio u hotelu", opisala je zvijezda Game of Thronesa prvi susret.

Za Lisu Bonnet, koja je u tom trenutku imala 38 godina i jedan brak iza sebe, prvi susret s Jasonom prošao je malo manje filmski. 'Ne mogu reći da je to bilo 'to' od prvog trenutka kada smo se vidjeli, ali od dana kada smo se upoznali smo zajedno.' izjavila je za Porter magazin.

Izgleda da je dječja intuicija Jasona bila u pravu. Nerazdvojni od tog trenutka, nekoliko godina kasnije dočekali su svoje prvo dijete, kćer Lolu koja danas ima 13 godina. Jasonu je to prvo dijete dok Lisa ima kćer Zoe iz braka s pjevačem Lenny Kravitzom. 2008. godine par je dočekao svoje drugo dijete, sina Nakoa-Wolfa.

Jason je priznao kako mu se cijeli pogled na svijet promijenio nakon što je dobio djecu. 'Ne mogu vam reći što sam radio prije nego što sam dobio djecu. Gubio vrijeme.'

Nakon dvanaest godina konačno su rekli 'da' jedan drugome u privatnosti svog doma u Kaliforniji.

Osim djece par dijeli i identičnu tetovažu na ruci, 'etre toujours ivre' odnosno 'uvijek budi pijan', posvećenu poznatoj uzrečici francuskog pjesnika Charles Baudelairea.

Mnogi za raspad njihove veze krive Amber Heard s kojom je Jason snimao Aquamana. Svojevremeno se pisalo i kako je Lisa ljubomorna jer Amber flerta s Jasonom, no ona nikad ni riječ nije rekla protiv nje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije