Jason Momoa obrijao bradu i šokirao fanove: "Zašto, ZAŠTO si to uradio"

Radiosarajevo.ba
Jason Momoa obrijao bradu i šokirao fanove: "Zašto, ZAŠTO si to uradio"
Foto: Unilad / Jason Momoa

Slavni glumac Jason Momoa (Khal Drogo/Game of Thrones; Aquaman) šokirao je brojne fanove odlukom da obrije svoju bradu.

Momoa je sve snimio i objavio na YouTubeu, kako bi fanovi vidjeli proces nestajanja brade, njegove omiljene karakteristike među brojnim obožavateljkama.

Na snimku je Momoa otkrio da se nije obrijao od 2012. godine. Potom se oprostio od Khal Droga, upalio brijač i počeo bacati "dlake u vjetar". 

No, Momoa je imao dobar razlog da obrije svoju bradu. Kako je objasnio na snimku, učinio je to kako bi povećao svjesnost o tome kako plastika uništava našu planetu.

"Mislim da imam rješenje koje pravo može pomoći našoj planeti i sačuvati je sve dok recikliramo - to je aluminij", napisao je Momoa, kazavši kako ovim promovira prodaju vode u konzervi, a ne u plastičnim bocama. 

Jason Momoa - undefined

Foto: Unilad: Jason Momoa

"Brijem ovu zvijer, jer je vrijeme za promjenu. Promjenu na bolje... za moju djecu, za vašu djecu, za svijet. (...) Idemo očistiti okeane, zemlju. Pridružite mi se na ovom putovanju", ispričao je Aquaman. 

Iako je bilo pojedinih fanova koji su rekli kako je Momoa divan s bradom ili bez nje, u većini su oni koji poručuju "zašto, ali ZAŠTO si to uradio". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije