Pokvareni motor Jasona Momoe popravio raspoloženje ženama širom svijeta

Radiosarajevo.ba
Pokvareni motor Jasona Momoe popravio raspoloženje ženama širom svijeta

Jason Momoa možda jest superheroj na velikom ekranu, ali u stvarnom životu se suočava sa istim problemima kao i mi. Slavni glumac Momoa (38) je primijećen prošlog vikenda blizu svog doma u Kaliforniji gdje je imao kvar na motoru. Dakle ovaj holivudski ljepotan imao je mehaničkih problema kao i mi ostali "smrtnici".

Prema izvoru Daily Maila, kvar na Mamoinom motoru se desio poslijepodne, bilo je jako vruće i da se moglo vidjeti da je jako naživciran. Trebalo mu je oko 40 minuta da riješi mehanički problem na svom motoru. Prema njihovom izvoru, motor je izgledao prilično staro, kao neki od motora koji su se mogli vidjeti u postapokaliptičnom filmu Mad Max.

Na fotografijama Momoa je u crnoj majici i crvenim pantalonama, prolazi rukama kroz svoju dugu kosu i izgleda bolje nego ikad. Izvor Daily Maila za seksepilnog glumca Aquamana navodi:

"To je izgledalo kao da gledate one reklame gdje prelijepe žene u sporom snimku zamahuju kosom, samo što je to u ovom slučaju bio Aquaman."

Nedavno je bio na Comic-Conu u San Diegu radi promoviranja filma Aquaman čija premijera će biti 21. decembra ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije