Jason Momoa priuštio nezaboravno iskustvo bračnom paru na Comic Conu

Radiosarajevo.ba
Jason Momoa priuštio nezaboravno iskustvo bračnom paru na Comic Conu

Jason Momoa nije samo ljepotan, krasi ga i odličan smisao za humor.

Zvijezda filma „Aquaman“ je pokrenuo je veliki "online talas" ove sedmice kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj je on sa bračnim parom na Comic Conu u Denveru (SAD).

Naravno da je fotografija postala viralna jer zaista jeste presmiješna. Na fotografiji koju je na Redditu proteklog vikenda postavila korisnica twoforjoy, a koja želi da joj se obraćaju na mreži kao Liz, možemo je vidjeti kako pozira sa Jasonom. Liz i Jason poziraju u „maturskom stilu“, a sa strane se nalazi njen suprug. Pored toga što Momoa drži ruku na glavi njenog muža u stilu "ne prilazi bliže", on se, nakon što je slika izrađena, i potpisao preko njegove glave.

Liz je za HuffPost rekla da je željela da se fotografira sama sa Jasonom, glumcem u TV seriji Game Of Thrones.  Ona je navela i da je Jason prema njenom mišljenju jako atraktivan. 

Pošto je par trebao platiti 100 dolara za fotografiju sa glumcem, njen suprug je ipak želio biti na njoj. Jason je nakon fotografiranja pokrenuo salve smijeha ljudi koji su bili okolo, a Liz nije ni bila svjesna šta se desilo dok nije vidjela fotografiju.

Iako je ovo interesantno iskustvo trajalo samo nekoliko minuta,  par je dobio nezaboravno iskustvo za cijeli život, svakako će ih fotografija dugo podsjećati na to.

jason_momoa.jpg - undefined

(Foto: Imgur)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije