Hollywoodske zvijezde koje se ne kupaju i ne peru zube

Radiosarajevo.ba
Hollywoodske zvijezde koje se ne kupaju i ne peru zube
EPA / Johnny Depp
Izgleda da poznati nisu toliko savršeni kao što mislimo, budući da su njihove kolege i javno odlučile da se požale na njihove poprilično grozne higijenske navike.

Odjednom nam one romantične scene više i ne izgledaju tako privlačno:

1. Brad Pitt pazuhe briše vlažnim maramicama umjesto tuširanja

Njegov kolega Eli Roth otkrio je kako je Pitt redovno preskakao tuširanje tokom snimanja filma Nemilosrdni gadovi, a čini se da to nije bilo jedino vrijeme kad je Brad Pitt koristio svoju “domišljatu” taktiku korištenja vlažnih maramica. Naime, otac šestero djece požalio se kako jednostavno nema vremena stalno da se tušira.

2. Marilyn Monroe je stalno puštala gasove i skoro nikad se nije kupala

marilynmonroe_wiki.jpg - undefined

Da, Marilyn Monroe, internacionalna ikona. Uprkos tome što je bila (i još uvijek je) smatrana jednom od najljepših žena Hollywooda, a možda i svijeta, Monroe i nije imala pretjerano dobre higijenske navike. Naime, njen kolega, Clark Gable, koji je navodno bio opsjednut ličnom higijenom, rekao kako je Merilyn “ekscesivno puštala gasove” i kako je mrzila da se kupa, što je glumca užasavalo.

3. Jennifer Lawrence namjerno jede bijeli luk i tunjevinu prije scena ljubljenja

Dok bi tek rijetki odbili poljubac sa prelijepom Dženifer LorensJennifer Lawrence oni koji su tu priliku već imali otkrili su nešto što nam je trenutno čini malo manje neodoljivom. Naime, Liam Hemsworth otkrio je sljedeće:

“Dok smo snimali Igre gladi, mrzio sam snimati scene ljubljenja s Jennifer. Ona mi je jedna od najboljih prijateljica i stvarno je volim, ali je prije svake scene namjerno jela bijeli luk i tunjevinu, a onda bi mi tik prije poljupca rekla: "Nisam oprala zube." Odgovorio bih joj: "Super, jedva čekam da okusim tvoj ručak."

4. Mathew Macconaughey je toliko smrdio da mu je Kate Hudson kupila dezodorans

Neki ljudi jednostavno mrze nositi dezodorans, nezavisno od toga šta drugi misle o tome. Mathew se brani time što su mu sve žene, uključujući njegovu majku, rekle sljedeće: "Tvoj je prirodan miris, miris muškarca i, naposlijetku, tvoj miris." 

5. Johnny Depp je morao koristiti vodicu za ispiranje usta i mentol prije scena ljubljenja s Angelinom Jolie

johnny_depp_glastonbury_epa.jpg - undefined

Super-talentirani glumac poznat je po svojoj lošoj ličnoj higijeni. Naime, Depp misli kako kupanje i nije najbitnija stvar na svijetu, što se na njemu i te kako i osjeća. Osim toga, ništa bolji nije ni njegov zadah. Iako više ne puši, njegov pušački zadah još uvijek ga nije napustio. Ipak, iako mu to i nije bila najdraža stvar na svijetu, Depp je redovno usta “pročišćavao” mentolom kako bi usrećio svoju koleginicu, Angelinu Jolie.

6. Rasel Crowe

Sjetimo se Gladijatora – Rasel poznat je po svojim znojavim i prljavim herojima. Zato možda i nije toliko čudno da je glumac vrlo često smrdljiv. Navodno, Crowe izbjegava da koristi higijenske proizvode poput šampona, gelova za tuširanje i dezodoransa. Da bi stvar bila gora, tokom snimanja filmova Crow gotovo u potpunosti izbjegava tuširanje ne bi li zadržao autentičnost lika kojeg glumi. Ali priča ne staje ni tu – Crowe smrdi i dok ne snima. Njegove kolege na događajima nerijetko traže sjedišta na promahi ili daleko od njega, kako bi lakše podnijeli neprijatan miris.

7. Jennifer Aniston ima grozan zadah od kafe

Jennifer_Aniston_Justin_Theroux_EPA1.jpg - undefined

Osim što su se mnoge kolege već žalile na neprijatne mirise, Jason Bateman doslovno je zaustavio snimanje usred scene ljubljenja na snimanju filma Zamjena, kako bi Aniston natjerao da pojede mentol bombonu. Ali, Bateman nije jedini. Alec Baldwin već je rekao da je ljubljenje s njom grozan zadatak budući da njen dah zaista jako smrdi na kafu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije