Šok za slavnog pjevača: Robbie Williams sedam dana strahovao za život

Radiosarajevo.ba
Šok za slavnog pjevača: Robbie Williams sedam dana strahovao za život
Srce mu je jako lupalo, lijeva ruka se ukočila, borio se za dah. Uoči koncerta u Cirihu 2. septembra Robbie Williams se nije osjećao dobro.

Pozvan je ljekar koji je 43-godišnjem hitmejkeru dao zeleno svjetlo za nastup. Ali, nakon koncerta, jedan od najpopularnijih svjetskih pjevača osjetio je dodatnu slabost.

Robbie Williams je uzeo sljedeći avion i otputovao u London. Nakon prvog pregleda u bolnici smješten je na odjeljenje intenzivne njege. Sedam dana se plašio za svoj život! Zašto? 

"Uradili su mi neke testove i na skeneru uočili abnormalnosti na srcu i mozgu. U mom mozgu bilo je nešto što je izgledalo kao krv", ispričao je Williams.

Krvarenje u mozgu? Srećom, ova dijagnoza se  nije pokazala tačnom, ali...

"Bio sam zbunjen i uplašen, ali znao da sam na pravom mjestu", objasnio je autor brojnih hitova. 

Konačno, doktori su mu dozvolili da se pridruži porodici u Los Angelesu. Tamo ga je čekala supruga Ayda Field (38), djeca Teodora (5) i Charlie (3), u čijem društvu je dva mjeseca mirovao.

Šokantna dijagnoza bila je za poziv za buđenje Robbie Williamsu.

"Shvatio sam da nisam nepobjediv i da se trebam više brinuti o sebi. Sada živim kao vegan, svakodnevno vježbam pilates i jogu i... jednom nedjeljno pojedem veliki burger", poručio je Robbie Williams.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije