Holivudska glumica tvrdi da je imala susret s vanzemaljcima: 'Kao da me dodirnuo bog'

4
Radiosarajevo.ba
Holivudska glumica tvrdi da je imala susret s vanzemaljcima: 'Kao da me dodirnuo bog'
Foto: Instagram / Meryl Streep i Goldie Hawn

Poznata holivudska glumica Goldie Hawn (77) izjavila da je imala susret s vanzemaljcima kada je imala otprilike 20 godina.

Sredinom 1980-ih i '90-ih bilo je mnogo navodno viđenih NLO-va i priča koje su kružile na tu temu.

Zvijezda filma Ptica na žici Goldie Hawn ispričala je da je plesala na mjestu blizu pustinje na zapadu Kalifornije kad joj je bilo 20 godina.

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Navečer je odlučila prespavati u automobilu jednog od svojih kolega plesača kad je doživjela bliski susret treće vrste.

"Čula sam visoki ton u svom uhu. Bila je to jako visoka frekvencija. Pogledala sam kroz prozor i vidjela dvije ili tri glave trokutastog oblika", rekla je Hawn, opisujući da su likovi bili srebrne boje s "crtom umjesto usta, malim nosom i bez ušiju".

Oskarovka kaže da su je neko vrijeme promatrali: "Upirali su prstima u mene dok sam ležala u autu, kao da raspravljaju nešto u vezi sa mnom, kao da sam im ja predmet izučavanja. I ispuštali su neke naporne zujajuće zvukove", nastavila je.

Nisam se mogla pomaknuti. Bila sam paralizirana. Nisam znala je li to stvarno ili nije.

Hawn je rekla da je se na kraju nekako uspjela "iščupati" iz te situacije i da se osjećala kao da se "izvukla iz magnetnog polja".

Objasnila je da se nije sjetila detalja svega što se dogodilo sve do nekoliko godina kasnije, kada je posjetila astrofizičara koji je istraživao svemir i susrete s vanzemaljcima na Univerzitetu Champaign, Illinois.

Naučnici tvrde da bi vanzemaljci već mogli znati da postojimo   

Naučnici tvrde da bi vanzemaljci već mogli znati da postojimo  

Naučnik ostavio joj je pitanja o njezinom susretu, što je potaknulo da se sjeti susreta, ispričala je za epizodu Apple Fitness Vrijeme za šetnju.

"To je bilo nešto poput regresivne terapije ili nečeg sličnog. Bila sam gotovo u transu. I odjednom sam se sjetila nečega", objasnila je Hawn. "Dodirnuli su mi lice."

Nastavila je pričati o tom trenutku: "Dodirnuli su mi lice i osjećala sam kao da me dodiruje prst Božiji", dodala je. "To je bilo iskustvo koje me ispunilo najjačim osjećajem dobrote i ljubaznosti. Bilo je to moćno. Bilo je ispunjeno svjetlom."

Hawn je rekla da se još jedan sličan događaj desio dok je bila u Aveburyju u Londonu. Rekla je da je sanjala šest svjetala koja su se pojavila na "nekim malim planinama preko doline", a zatim su ona i njen prijatelj otišli na mjesto u Aveburyu koje je bilo slično mjestu u njenom snu, gdje se pojavio krug u žitu u obliku srca.

NASA: Nemamo dokaze da su NLO-i vanzemaljskog porijekla, ali neke stvari ne možemo objasniti

NASA: Nemamo dokaze da su NLO-i vanzemaljskog porijekla, ali neke stvari ne možemo objasniti

Hawn priznaje da "nikada neće znati" je li to bila neka vrsta znaka.

"Ne želim znati sve", rekla je Hawn. "Ograničavamo si životna iskustva ako dalje poričemo postojanje nečeg za šta nemamo puno dokaza. Postoji mnogo stvari u ovom svijetu koje ne možemo vidjeti, ali to ne znači da ne trebamo vjerovati u njih."

Dodala je: "Nikada ne smijemo izgubiti svoju znatiželju. To kvari zabavu. Ako se smatrate avanturistom, to je jedna vrlo bitna osobina - da vjerujete u nemoguće."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije