Michelle Williams / Glumica s tragičnom ljubavnom pričom ponovo zaručena i trudna

31. 12. 2019. u 17:46:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 4

Slavna holivudska glumica koja do sada nije imala sreće u ljubavi ponovo je zaljubljena i trudna.

Radi se o Michelle Williams, udovici glumca Heatha Ledgera koja s njim nije bila u braku već u dugogodišnjoj vezi, ali zajedno su dobili kćer Matildu koja danas ima 14 godina. Williams se na ljeto 2018. godine u tajnosti udala za kantautora Phila Elveruma, što je otkrila u intervjuu za Vanity Fair, od kojeg se razvela prije osam mjeseci nakon manje od godinu dana braka.

A sada je izvor blizak glumici za časopis People potvrdio da je zaručena za redatelja Thomsa Kaila te da zajedno čekaju bebu. People izvještava i da je posrednica u njihovoj vezi bila Michellina kći Matilda.

Da su glumica i redatelj u vezi, počelo se šuškati nakon što su ranije ovog mjeseca snimljeni zajedno u Londonu, a nagađa se da je njihova romansa započela pred kraj 2018. godine, za vrijeme snimanja serije Fosse/Verdon u kojoj Michelle igra glavnu ulogu, a Thomas je jedan od kreatora.

Podsjetimo, Williams je 2004. godine upoznala Heatha Ledgera na setu filma Brokeback Mountain. U aprilu 2005. godine saznalo se kako par očekuje svoje prvo dijete, a kćerkica Matilda Rose rođena je u oktobru iste godine.

U septembru 2007. godine odlučili su se razići nakon tri godine ljubavi, a nekoliko mjeseci kasnije, tačnije 22. januara 2008. godine, Heath je pronađen mrtav u svom stanu u New Yorku.

NEMA KOMENTARA