Hollywood / Bogatstvo John Travolte je toliko da sa pravim novcem igra Monopola

17. 12. 2019. u 21:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

Poznati glumac John Travolta zaradio je veliko bogatstvo tokom dugogodišnje karijere. 

Jedan od prvih filmova poznatog glumca "Keri" iz 1976. godine lansirao je njegovu karijeru, koja je samo nastavila da ide naprijed. Zato ne sumnjamo da je on dobro zaradio tokom proteklih decenija, što je i sam glumac potvrdio gostujući u emisiji "The Late Late Show".

Travolta (65) je otkrio da često igra monopol koristeći pravi novac i lažni novac iz igre od 20 dolara zamijeni sa 100, piše b92.

"John, kapiramo. Bogat si!“, rekao mu je voditelj James Corden.

Travolta je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Grease", "Pulp Fiction", "Saturday Night Fever", "Get Shorty", "Face/Off" i "Hairspray". Pokušao je i da se bavi muzikom i izbacio singl "Let Her In" 1976 godine i našao se na Bilbordovoj listi. Njegovo bogatstvo se procjenjuje se na 170 miliona dolara.

Dobitnik je nagrade Zlatni globus i Emi, a bio je najmlađi glumac ikada nominovan za Oskara, što je ostao sve do danas, piše Mens Health. On je takođe i pilot i ima najveći pilotski sertifikat koji postoji, što mu omogućava da upravlja različitim tipovima letjelica. Priča se da posjeduje između 4 i 6 letjelica, a njegovo imanje na Floridi ima dovoljno mjesta da može da parkira dva aviona ispred kuće.

Oprah Vinfry je 2010. godine povela publiku na skupo putovanje u Australiju, a pilot je ni manje ni više nego bio sam John Travolta, koji je i finansirao to putovanje.

NEMA KOMENTARA