Ella Dvornik pratiteljima na Instagramu otkrila: "Život me baš maltretira"

0
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik pratiteljima na Instagramu otkrila: "Život me baš maltretira"
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Poznata hrvatska influencerica podijelila je video na Instagram storyju i ispričala svojim pratiteljima u kakvoj se situaciji našla.
 
Ella Dvornik s obožavateljima na Instagramu podijelila je situaciju u kojoj se našla dok je boravila u jednom hotelu.

Na Instagram storyju objavila je nekoliko videa u kojima je pokazala kako je ostala 'zarobljena' na balkonu hotelske sobe

Napisala je u prvom videu da je njen život jedna avanturistička knjiga i zatim u sljedećem objasnila šta joj se dogodilo.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

"Mislim, kome se može dogoditi da zatvori vrata balkona i da se kvaka spusti i da se vrata zaključaju", pitala je influencerica svoje obožavatelje u videu.

Ella Dvornik oduševljena Sarajevom: "Zaboravila sam vam podijeliti..."

Ella Dvornik oduševljena Sarajevom: "Zaboravila sam vam podijeliti..."

Pokazala je u sljedećem videu kako joj je neko od zaposlenika hotela ubrzo stigao u sobu te otvorio vrata koja su se zaključala. Zahvalila se i influenceru Marku Cuccurinu i pjevačici Miji Negovetić koji su u hotelu bili u sobi do njezine te su pozvali recepciju i zamolili osoblje da priskoči Elli u pomoć.

"Život me baš maltretira, ali ne zna da sam i ja freaky", napisala je Ella u videu i dodala: "Volim ovaj život, neću lagati."

Ella Dvornik 'zapela' na balkonu
Foto: Instagram: Ella Dvornik 'zapela' na balkonu

Influencerica je, podsjetimo, trenutno u procesu brakorazvodne parnice s Charlesom Pearceom s kojim ima dvije kćerke. U medijima su se pojavila šuškanja kako je Charles opet odnedavno u vezi.

Od izvora bliskog paru nedavno su isplivale informacije kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj.

Samozatajna Sanda vlasnica je agencije za prodaju luksuznih nekretnina, a firma joj je registrirana u Balama, gdje i živi. Plavuša je godinama živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru.

Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica

Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica

Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici skoro sve objave označava sa 'sviđa mi se'. Večernji list nedavno je kontaktirao Sandu Marušić koja je rekla kako se trenutno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom.

"On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom", kazala je Sanda kroz smijeh, ali ipak, izvor blizak Večernjem tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije