Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica

4
Radiosarajevo.ba
Bivši suprug Elle Dvornik ponovo ljubi: Saznajte ko je njegova nova izabranica
Foto: Instagram / Charles Pearce

Priča se da bivši suprug najpoznatije hrvatske influenserice Elle Dvornik, 47-godišnji Charles Pearce, već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić.  

Ona tvrdi kako ih veže tek partnerstvo i prijateljstvo, no upućeni tvrde kako je u pitanju i nešto više. Šta je istina, doznat će se uskoro.

Od izvora bliskog paru hrvatski mediji saznaju kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj.

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Samozatajna Sanda, vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, a firma joj je registrovana u Balama, gdje i živi. Plavuša je godinama živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru. Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici skoro sve objave označava sa "sviđa mi se".

Novinari Večernjeg lista su kontaktirali Sandu Marušić koja im je rekla kako se trenutno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom. 

Ella Dvornik oduševljena Sarajevom: "Zaboravila sam vam podijeliti..."

Ella Dvornik oduševljena Sarajevom: "Zaboravila sam vam podijeliti..."

"On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom", kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji tvrdi kako se iza njihovog prijateljstva krije nešto više.

Također, kontaktirali su i Charlesa Pearcea putem društvene mreže Instagram, no ostali su uskraćeni za njegov odgovor. 

Ella Dvornik danas je stigla na Općinski sud u Puli u pratnji svog advokata, baš kao i Charles u pratnji advokatice. Danas im je zakazano ročište.

Podsjetimo, hrvatska influenserica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćerke, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren.

Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. godine u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije