Ella Dvornik potvrdila ono što se dugo nagađalo i rastužila mnoge

2
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik potvrdila ono što se dugo nagađalo i rastužila mnoge
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Ova godina obilježena je značajnim promjenama u životu popularne influencerice Elle Dvornik, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Ella je danas službeno podijelila tužne vijesti s obožavateljima putem videa na društvenoj mreži Instagram.

U emotivnom tonu, Ella je potvrdila da započinje s posljednjim izdanjem svog dugogodišnjeg projekta, AdventElle, koji je trajao šest godina.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ovaj projekt je bio posvećen snimanju božićnih videa, poznatih kao vlogmas, tokom decembra.

"Neću vas lagati... tužna sam. Igramo sutra AdventEllu posljednji put", napisala je Ella ispod videa, otkrivši da dolazi kraj jedne ere.

Također je najavila promjenu u rasporedu za posljednji dan, dodajući dozu tuge i iščekivanja za svoje obožavatelje.

Obožavatelji su izrazili svoju tugu u komentarima, razočarani činjenicom da više neće biti božićnih darivanja kod Elle od sljedeće godine. Na pitanje jedne pratiteljice o razlogu posljednjeg izdanja, Ella je odgovorila iskreno, ističući da je vrijeme za nove stvari, te da je AdventElla trajala dugo, dok su se mnogi drugi već posvetili sličnim projektima za Božić, piše Story.

Osim toga, Ella se nedavno prisjetila svojih dječjih dana podijelivši sliku iz djetinjstva, gdje je kao četverogodišnjakinja oduševljavala svoju nanu Žarku Kuljiš.

Fotografija je izazvala oduševljenje pratitelja, a Žarka se ponosno prisjetila trenutaka kada je Ella imala četiri godine i neodoljivo podsjećala na svog oca, Dinu Dvornika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije