Ella Dvornik objavila sliku s 'misterioznim' muškarcem: Doznajemo o kome je riječ

1
A. P.
Ella Dvornik objavila sliku s 'misterioznim' muškarcem: Doznajemo o kome je riječ
Foto: Instagram / Ella Dvornik

U medijima su osvanule priče o misterioznom muškarcu čiju je fotografiju Ella Dvornik podijelila na svom Instagram profilu.

Ella Dvornik je u augustu ove godine najavila kako se ona i britanski biznismen Charles Pearce razvode.

Mjesec dana prije te objave, u julu iste godine, zemljišne knjige zabilježile su da je Charles tužio Ellu zbog udjela u njihovoj kući u Balama, iako je Ella bila jedini vlasnik te kuće.

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Ella se nakon toga oglasila o odnosu sa Charlesom Pearceom i otkrila kako stvari među njima zapravo stoje.

Objasnila je da ona i Charles namjeravaju ostati u dobrim odnosima: "Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi."

Ella Dvornik i Davor Paić
Foto: Instagram: Ella Dvornik i Davor Paić

Uprkos njenoj molbi, u jeku razvoda, mediji su počeli dijeliti sliku sa Ellinog Instagrama na kojoj Ella uživa sa 'misterioznim' muškaracem.

Međutim, na storyju je jasno označena prijateljica Elle Dvornik, Nika Bijelić (Nika Audrey) koja je na svom Instagram profilu u više navrata podijelila slike sa svojim partnerom - misterioznim muškarcem - Davorom Paićem.

Davor Paić poznati je hrvatski poduzetnik, vlasnik uspješne brodograditeljske firme Shipyard, a koja brodove izvozi na područje Sjeverne Europe, Nizozemske, Francuske, SAD-a i Australije.

Na Nikinom Instagram profilu među brojnim slikama para, može se naći i objava iz septembra ove godine na kojoj sretni par slavi svoje zaruke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije