Ella Dvornik se oglasila na Instagramu: Evo šta je rekla o odnosu sa Charlesom

2
Radiosarajevo.ba
Ella Dvornik se oglasila na Instagramu: Evo šta je rekla o odnosu sa Charlesom
Foto: Facebook / Ella Dvornik

Ella Dvornik se oglasila o odnosu sa Charlesom Pearceom i na profilu na Instagramu otkrila kako stvari među njima zapravo stoje.

Priča o njihovu razvodu dobila je novi nastavak nakon što se pročulo da je on tuži zbog kuće koju su prije nekoliko godina zajedno kupili u istarskim Balama.

Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

Članovi delegacije PSBiH putuju u Rim na seminar NATO-a: Ovo je ključna tema

Članovi delegacije PSBiH putuju u Rim na seminar NATO-a: Ovo je ključna tema

Hrvatska influenserica Ella Dvornik se putem profila na Instagramu oglasila o odnosu sa Charlesom Pearceom.

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu", napisala je Ella.

Ellin story
Foto: Instagram/Screenshot: Ellin story

Ella je objasnila da ona i Charles namjeravaju ostati u dobrim odnosima: "Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije